Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi ez igen hasznos oldal!
nekem 14 -47 van, de előre venni fogok egy 15 öst, ha érdekel kb áttételben hol vagy ajánlom meglátogatni ezt az oldalt. http://www.jtsprockets.com/52....
Köszi, Felveszem a kapcsot vele.
Hello érdekelne drzre hol tudnék ledes hátsó lámpát venni? vagy csak azt a led csikot
Szia
Szerintem a gyári tökéletes, 14-47, nekem hátul 48as van, de vissza akarok rakni a gyárit, mert mindig raknám a 6-at, pedig én aszfalton egyáltalán nem járok. Javaslom keresd meg itt trobeee-t csinál lánckerekeket, elég jó áron.
Üdv
L
Ne aggódj baja nem lesz attól ha benne hagyod! Én is ugyan így csináltam meg,mert zavart hogy túl hangos. De mivel túl nagy eredményt nem értem el hangtompítás ügyileg ezért ha van valakinek ötlete,hogy hogyan lehet hangot tompítani más módszerrel azt szívesen veszem.
A futár a párom volt valamikor...a moci a nevem van, most kaptam vissza. Nekem nincs rá szükségem.
nagy mesemondó adatlapját+hozzászólását nézve
valami szar van a palacsintában
Teszt

itt valami kamu van azt írta kaptam azt se tudja hol a hűtő,tesztet irt róla,a tesztben+ azt írja hogy javította a vízcsövet
szerintem is az
ez nem a futár srácé volt? aki beletett vagy 120ezer km-rt?
Akkor inkább eladom. Tehát ELADÓ/ÁTADÓ egy drz hitelátvállalással. A doboz már nincs meg.
Az elég baj ha csak víz van benne
Fagyállóról még nem hallottál
Alumínium hűtőbe valót tegyél csak bele
persze! feltölteni fagyállóval és menni tovább! ha sokáig nem használod, akkor lemerül az akksi
Köszi, ven még valami tennivaló a mocival a fagy elött?
helló! a blokk jobb oldalán van a leeresztőcsavar. ahol a gumicső csatlakozik a vízpumpának nevezett dologra, na ott az alatt. kb a fékpedál elejétől 10centire előre. hűtősapkát vedd le, akkor ki is folyik
Suzuki dr 600 alkatrészek, nagyon jó áron eladóak.

Több infó, ízelitő az árakból:

http://www.kepesmotor.hu/motor...

Érdemes megnézni!

Kellemes napot mindenkinek!
hát persze hogy drz! S.
Szevasztok!
DRZ400-ra utaslábtartót fel lehet rakni? Lehet venni ilyet valahol?
Sziasztok. Kaptam egy drz 400 SM-et. A hűtője hol van? A fagy miatt szeretném leengedni a vizet.
Valaki nemtudja véletlen, hogy a husqvarnan te 400 as kereke jó e a DRZ-be ?

Segítsetek létszives fontos !
Köszönöm szépen !
Akkor kiszedem, mert nem szeretném ha megsülne.
mire MTB? SIMSON? ETZ?DRZ-E-S-SM? stb