Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most vettem észre, hogy ugyanolyan dr-ed van mint nekem. Ez az Dr250RS? Mert nekem a papírjaiba csak Dr 250 van írva.
Sziasztok!
Mi van akkor ha az adásvételi szerződésben foglalt 15 napon belül nem tudom átíratni a gépet? Gondolom valami büntetést kell fizetni, esetleg tudja valaki hogy mennyit, vagy hogy mi van ilyenkor? Köszi
Sziasztok! Eladom A DR 600-asom. Új Metzeler Enduro 3 sahara gumik, új láncszett. Belgiumból behozott szinte új blokkal. Forgalmi, rendszám van. email:tommydr600@citromail.hu
a belsö résznél amiben a shuber is van ott a levegö felöli oldalon van egy lapka és azon van egy membrán!ha nem membrán akkor ahoz hasonlo!köszönöm a segitséget sanyika!az az igazság hogy már a szerelöm is kész van töle!holnapra még kellene egy karbit is szereznem probára!levegöt külön nem lehet állitani?csak levegőt?
DRZ E-s karbiban membrán nincs abban olyan
igen néztem!ezek mind rendben vannak!ennél komolyabb a baj!farsot sziv de nem tudjuk hogy hol!van a karbi oldalán az az elögyujtás állitás amire a cdi küldi a jelet!esetleg ilyennel talállkoztatok már?membrán rendben!külön a levegööt hol lehet állitani?
Ja...
nem hogy felakadt a gáz,valami miatt nem megy vissza (pl bovden,vagy szívató nem ment vissza) ezeket nézted már
Meg Jo hogy a sisakot eltalaltak!kuldhettek volna mikrohullamu sutot is!
szép napot mindenkinek!drz sek segitségét kérném!nagyon nagyon!2005 400 e van!hol lehet a karbin levegőt állitani?vagy járt e már valaki ugy hogy indit és félgázon pörög!valaki találkozott már ilyen v hasonlo hibával!?!?!?tanácstalanok vagyunk!kérem aki tud segiteni az irjon!nagyon meg köszönném!
Nemrég asszem itt ajánlotta valaki az angol DK Motorcycles nevű céget bukósisak-rendelés ügyében...nos, én is vettem tőlük egy akciós Lazer sisakot (MX7), tényleg marha olcsó volt (postaköltséggel együtt 22e Ft-ra jött ki - itthon 47 lenne akciósan)...csak éppen amit küldtek, az sem színben, sem méretben nem az amit rendeltem
Hali

Igen érdekel.
kalmar001@monornet.hu

Attila
Képek alapján is észrevehetően...élőben meg pláne...az EXC-re még én is _fel_ülök, a DR-re meg _rá_...
Végül nem vettem DRZ-t, mert BMW-t vettem... Azért továbbra is szeretni fogom a DRZ-ket, és ha egyszer kimúlik a bajor, akkor talán lesz még az is...
Szia! Bőrkesztyűm nekem is van néhány olcsón itt:
Vatera link a termékeimhez
Bár ezek nem sportosak, inkább túrás meg veterán.... De hűvös időben tökmindegy...
Képek alapján nem sokkal
Pár kép...azért látszik hogy mennyire durván nagyobb az EXC...
Hali ! Hátsó sárvédő ha "jó árasítod" kellene.
Hali.
Inkább telefon! 06-20-5-636-213
Ha e mailt akkor: nagy.david@kalocsakom.hu
Nem kaptam tőled!
Küld még 1 szer.
Üdv.
Lefoglalózták a vasat. Ha elvitték lesz pár eladó cuccom.
Érdekel még az ülés?
láttam utánna már, kicsit fáradt vagyok, bocs még 1x
hól van itt az SM felni,endúról van szó
jah h. ez nem sm, most látom, akkor bocsi
hát ha te 70ezerért veszel fűzött sm szettet akkor gratulálok