Sziasztok!
Mi van akkor ha az adásvételi szerződésben foglalt 15 napon belül nem tudom átíratni a gépet? Gondolom valami büntetést kell fizetni, esetleg tudja valaki hogy mennyit, vagy hogy mi van ilyenkor? Köszi
Sziasztok! Eladom A DR 600-asom. Új Metzeler Enduro 3 sahara gumik, új láncszett. Belgiumból behozott szinte új blokkal. Forgalmi, rendszám van. email:tommydr600@citromail.hu
a belsö résznél amiben a shuber is van ott a levegö felöli oldalon van egy lapka és azon van egy membrán!ha nem membrán akkor ahoz hasonlo!köszönöm a segitséget sanyika!az az igazság hogy már a szerelöm is kész van töle!holnapra még kellene egy karbit is szereznem probára!levegöt külön nem lehet állitani?csak levegőt?
igen néztem!ezek mind rendben vannak!ennél komolyabb a baj!farsot sziv de nem tudjuk hogy hol!van a karbi oldalán az az elögyujtás állitás amire a cdi küldi a jelet!esetleg ilyennel talállkoztatok már?membrán rendben!külön a levegööt hol lehet állitani?
szép napot mindenkinek!drz sek segitségét kérném!nagyon nagyon!2005 400 e van!hol lehet a karbin levegőt állitani?vagy járt e már valaki ugy hogy indit és félgázon pörög!valaki találkozott már ilyen v hasonlo hibával!?!?!?tanácstalanok vagyunk!kérem aki tud segiteni az irjon!nagyon meg köszönném!
Nemrég asszem itt ajánlotta valaki az angol DK Motorcycles nevű céget bukósisak-rendelés ügyében...nos, én is vettem tőlük egy akciós Lazer sisakot (MX7), tényleg marha olcsó volt (postaköltséggel együtt 22e Ft-ra jött ki - itthon 47 lenne akciósan)...csak éppen amit küldtek, az sem színben, sem méretben nem az amit rendeltem
Szia! Bőrkesztyűm nekem is van néhány olcsón itt: Vatera link a termékeimhez
Bár ezek nem sportosak, inkább túrás meg veterán.... De hűvös időben tökmindegy...
Mi van akkor ha az adásvételi szerződésben foglalt 15 napon belül nem tudom átíratni a gépet? Gondolom valami büntetést kell fizetni, esetleg tudja valaki hogy mennyit, vagy hogy mi van ilyenkor? Köszi
Igen érdekel.
kalmar001@monornet.hu
Attila
Vatera link a termékeimhez
Bár ezek nem sportosak, inkább túrás meg veterán.... De hűvös időben tökmindegy...
Inkább telefon! 06-20-5-636-213
Ha e mailt akkor: nagy.david@kalocsakom.hu
Nem kaptam tőled!
Küld még 1 szer.
Üdv.
Érdekel még az ülés?