Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kuplung karnál állits 3-4mm holtjátékot!
Köszi szépen !
"*bowdenházon"
hellotok!
r m250 be msot lett cserélve lamella(alu) és az a gondom h magasfordulaton csuzsik,mitöl lehet?
a bowdent 2 helyen lehet állitani
1karnál
2 magán a "bowdenhálon" is van van állitási lehetöség ,itt teljesen becsavartam de akkor alig engedem fel a kuplungot má elindu la gép.viszont holtjátéka nicnsen a karnak.lehet h a holtjáték a bünös?
ötleteiteket elöre is kössz!
benzinkúton vettem én is dot 4-s
Helló
Van valakinek tapasztalata egykerék ügyben?
Ha hosszabban mész keréken, az olajozás megfelelő
átalakítás nélkül is?
Attila
Olcsón! Csak vidd nincs rá szükségem!
Helló.

Van 2db abroncsom eladó sorban. Gyári DRZ Excel abroncs. Hozzá tartozó küllőkel.
Egyikbe sincs tojás se patkányom! Ár megegyezés szerint!
Helló!
Milyen fékfolyadékot szoktatok használni ?
Benzinkúton lehet kapni ?
Köszi!
Gyááááááá! Köszíííí! Ennek nagyon örülök! Akkor most már tuti nem lesz gond a rend éber őreivel! Köszi!
Az első jogsi megszerzésétől számított 2 év után szállíthatsz utast.
Vagyis, ha csináltál egy B-t 2008-ban, de A-t csak most, 2010-ban akkor is szállíthatsz utast, mivel már nem kezdő a jogsid.
Érteeem?
Akkor szerinted is az erővel lenne probléma? A kényelemmel kevésbé?
Az erővel szerintem nem lesz baj, még szoknom is kell, 1 hete ültem át Simsonról jogsi tavaszra lesz, addig még szokom a gépet, de össze sem lehet hasonlítani a Simóval . Jut eszembe, ugye kezdő jogsival nem lehet utast szállítani. Ha nekem viszont már a B-s jogsim nem kezdő, akkor szállíthatok utast? Mert egyik ismerősöm azt mondta hogy mikor ő volt oktatáson, volt egy srác, akinek A-ja volt, akkor kezdte a B-t mikor haverom, és a srácnak a B már nem számított kezdőnek...
Ez most tényleg működik így, vagy ez egy vadbaromság amit mondott?
Értem. Majd tavasszal kipróbálom mindenképp! Köszi a választ!
Szia!Az ülés engem is érdekelne vagy ha tudsz olyanba segíteni,hogy hol lehet sárga-fekete üléshuzatot kapni és mennyiért?
14es
(bocs h rontom a business-t.. na de azért még is )
Ilyen bukóm van. Most a bolti ára 37.990.-, nem hiszem, hogy bárki megveszi drágábban. Szerintem bolti ár alatt áruld, úgy van remény az eladásra
Gyári Drz E 2005 első lánckerék 13 fogas v 14?
Airoh bukosisak új 40000ft,bör kesztyü 7500ft,alpinestars csizma vizálló új 57000ft,börrüha M-es méret alsó felsö összecipzárolható új 50000ft,gyári SM sárvédö új 10000ft.Minden dobozban és csomagban van.
Drz SM szett eladó 120eft,új gumikkal 150eft!Érdeklödni:06709842946
Megpróbálom én is még egyszer, hátha most kapok választ...
Tehát a dr 650- es vezérműláncát csak annyira kell feszíteni amennyire a feszítő rugója nyomja, vagy kell még rátekerni a csavarral valamennyit?
Továbbá a balansz-tengyelyek láncát mennyire kell megfeszíteni? Mert a szervizkönyvében nem találtam arra utalást.
Aki válaszol annak köszi!
Rendben
szerintem hamarosan kopogtat a futár
tegnap fel lett adva
gyári állapotúra jó lesz visszaállítani, semmi extra igényem nincs
Feldaraboltad mán a TV-s dobozt,méretre?