Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

Köszi. Várom a válaszod.

Attila
ja csumi
ugye mondtam szeritem neked is meg lehet ne csinálni
szióka
láttam azt az ülést nagyon baba
itt még rend is van és karcmentes
na majd megnézem holnap a hűtőben is h. hogy áll a szint, aztán engedek
az miért lehet hogy nem szívja vissza? dugulás?
mert nyáron félig volt hidegen, de most meg tele van majdnem a túlfolyó ugyanúgy hideg állapotban
Nekem van, és ha elkelt a paripám eladó is lesz.
Ha aktuális itt a fórumon jelzem.
léghűtéééés

A tartályból leengedheted mindet,hideg motornál hütőrendszer legyen tele,tartály üres,üzemelegen igy lesz egy minimális a tartály alján és ha viszahül a motor akkor felszivja a tarálybol a hűtőbe ha nem így történik akkor ott valami nem okés (ez tapasztalat)
hűtőrendszer tele hidegen nekem a tartályban semmi,melegen minimális szokott lenni az alján
akkor engedek majd le belőle nyáron szerelő töltötte fel generál után, már akkor is félig volt a tartálya, de most meg majdnem tele hidegen is
igy van... Ha már nagyon forr a motor és a kinyomott víz nem fér el a tartályba, akkor a tetején kinyomja. Fel csak nem robbanhat.
Aztán, ha lehül, akkor az alján visszaszívja... Persze a hiányt potolni kell, de azt a hűtőbe. A tartályba rendeltetésszerű használat alatt nem lehet viz, maximum ott abban az alsó kis csücsökben.
5 éve van meg a drz-m, még sosem volt másképp.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
nekem azt hiszem ennek a tartálynak a tetején is van 1 cső meg az alján is, gondolom felül kinyomja ami nem kell , de javítsatok ki ha tévedek
hol felül?asszem ami nem kell azt nyomja ide.
a túlfolyóban az égvilágon semminnyi folyadéknak nem kell lennie... Max. a legalján egy hangyányi, de leginkább semennyi.
Ez a tartály nem tárolásra való, hanem ha felforr a vized, akkor itt nem a szabadba gőzől ki (mint pl. a ktm-nél), hanem átnyomja ebbe a tartályba... és ha lehül, akkor simán visszaszívja...

Szóval rendeltetészerűen - üres a tartály.
de ha ez káros akkor engedek le belőle, szerintetek? ami nem kell úgyis kinyomja felül ... vagy nem?
enyémbe még több is van...
nem,lecseréltem egyből,asszem 1.1 liter kell bele.letoltam a futórol és ez az első kép.
Túlfolyó tartályban ilyen sok hűtőfolyadéknak kell lennie
kicsit nosztalgiáztam ,ilyen volt mikor vettem.
Halihó
Van olyan, aki 2 (vagy több) naposra tervezi a Nyíregyháza teremkrossz banzájt?
Találtam néhány kiadó bódét :D
Sziasztok

DRZ ülést vennék. Ha van valakinek, vagy tudja hol lehet venni
légyszi jelezze.
Köszi

Attila
magára a márkára gondoltam
Csak azzal nehéz váltani