Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudtam én, hogy melegszik a hangulat feléd
Csáá,ha találtál ott,vagy beszélsz velük,hogy van-e,meg milyen kell.Ha tudnak ,akkor küldetek neked óccsóé.Egybű hozzád
Jót azt nem tudok,csak szeretem a pináááááááááááááát Bár, ma egésznap szoptam
csá don juan!moto completből tudol csattot az oxtar csimmámra?
Mesélj valami jót
Semmi ,csak így köszönök neked
Mondja Csikaaaaaaa bácsiiii
Timíííííííííííííííííííííííííííííííííí
ííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Kicsi a Timi, de erőőős! Ne szójjá' be, mert verés lesz
Még a kishugom is nagyobb nálad...sőt, a másik unokatesóm (13 éves és lány) is...törpicsek
Akkor ez ilyen családi betegség, hogy lenéztek rám (amúgy öcsém is magasabb, mint én )
"Colos"...unokatesóm (most volt 16 éves) vagy 5 centivel magasabb nálam...szóval inkább Te vagy a törpe
Nem

De majd ha végre mindkettő itthon lesz, csinálok egy olyan képet hogy egymás mellett áll ez meg az EXC, azt' akkor látszani fogy hogy milyen kis nyomorult ez...
Őőő akkor nem veled van a baj colos?
Csak éppen a két motornak semmi köze egymáshoz.
A Te+Kornél-féle 250-nek meg a 350-nek ugyanaz a kasznija, az normális motor-méret, ez meg ilyen törpe sárga gecikre van méretezve, én a 180 centimmel ha megpróbálok kényelmesen elhelyezkedni rajta akkor a hátsó ülésen ülök...
Volt 250 dokim is. Nekem az is kényelmes volt és SHC
Csak ez sokkal kisebb mint a tiéd...
A csizma meg 49900...
http://www.pardi.hu/shop/motor...
Ne Shrek családját küldd motorozni A hattttalmas 166ommal nekem kényelmes a moci
Normális méretű (175 fölött) embernek ez a motor egyedül is rohadt kényelmetlen, nem hogy utassal!
at hiányoltam én is cask fura volt mert így is alig engedtem el q kart már indult a gép.. hnap kiprobálom!