Forma csizma szerintem felejtős, arról én még jót nemigen hallottam, rosszat viszont annál inkább...szerintem szánjál rá egy 10-essel többet és vegyél egy Alpinestars-t, Gaerne-t vagy Sidi-t, azok évekig csizmák maradnak...
Sziasztok. Csizma és protektoring vásárlás előtt állok. Szeretném kikérni a véleményeteket. Amit néztem az a Froma Terrain Eco csizma, és a Thor Q1 csizma volt, protektoringből pedig a Zero7 roka jacket , és az evs ballastic. Nem szeretnék százezreket költeni egy egy darabra, mert nem érzem úgy hogy szükség lenne rá, mivel nem versenyzem stb. de azt szeretném, hogy hobbimotorosként megvédene, ha esetleg borulnék. Ha valakinek lenne véleménye, vagy tapasztalata ezekről a dolgokról, az király lenne. Esetleg ha van más ami jó és ár érték arányban megfelelő az is jöhet.
Sziasztok! Suzuki DR 650-esre alkatrészre vajon van szükség? Bontásra keresek motort, ezt vajon érdemes lenne? http://kepesmotor.hu/suzuki-en... Üdv; Zoli
estét
két hónap kényszer pihenő és 1 hét várakozás után meg jött ma az
új lánckerék szettem
3évig nyúztam a gyárit és a végén 7 fog elszállt
14-49 aranyszínű RK lánc
már várom a reggelt felrakom és szét nyelezem
Ha felteszel új láncot a régi lánc kerekekre akkor az új lánc hozzá fog nyúlni a lánckerékhez elég rövid időn belül. Szerintem inkább vegyél ki 1 láncszemet a régi láncodból!
Sziasztok!
Szakmai tanácsot szeretnék kérni!Láncot kellene cserélni a drz-n.A problémám csak az,hogy a lánckerekek még majdnem 100%-osak.A kérdésem csak az lenne hogy szerintetek elég csak láncot cserélni?Mert elvileg ezeket egyszerre szokták,de hallotam már olyat is hogy egy garnitura lánckerékhez két lánc! Segítségeteket és véleményeteket elöre is köszönöm!
Igazad van!
Nem az enyémek a cuccok az eggyik haver rakta fel.
Én nem is néztem az árakat.
Alkudni kell és olcsóbb lessz!
Azé köszi.
Minden jót!
Üdv.Dávid.
ha érdekel lefotózom
két hónap kényszer pihenő és 1 hét várakozás után meg jött ma az
új lánckerék szettem
3évig nyúztam a gyárit és a végén 7 fog elszállt
14-49 aranyszínű RK lánc
már várom a reggelt felrakom és szét nyelezem
és kiváloan hajtok semmi különöst nem tapasztalok
",de hallotam már olyat is hogy egy garnitura lánckerékhez két lánc!"
gyáriak persze
köszi szépen !
06-70-9-842-946
Szakmai tanácsot szeretnék kérni!Láncot kellene cserélni a drz-n.A problémám csak az,hogy a lánckerekek még majdnem 100%-osak.A kérdésem csak az lenne hogy szerintetek elég csak láncot cserélni?Mert elvileg ezeket egyszerre szokták,de hallotam már olyat is hogy egy garnitura lánckerékhez két lánc! Segítségeteket és véleményeteket elöre is köszönöm!
köszi
Nem az enyémek a cuccok az eggyik haver rakta fel.
Én nem is néztem az árakat.
Alkudni kell és olcsóbb lessz!
Azé köszi.
Minden jót!
Üdv.Dávid.
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm