Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg elkoboroltam más oldalra jaj
Köszi Danez! Majd felveszem a kapcsolatot velük és lehet kiviszem majd oda a gépet! Ha bármiben elakadok majd hívlak!
Kösz addig is!
Karesz.
Hóóóó?!?
Ha Hó Eeeeernőőőőőő
nemzeti park ki lehet kerülni
n mit, ami már volt cserélve nekem azokat általában felírom 1 excel táblába meg a főbb adatokat és onnan könnyű előkeresni ha kell hirtelen!
köszi a gyors választ
igen, 6500ért adnak bármelyik suzukiban, de amit adtam telefonszámot ott 3000ért adták nekem nyáron
Vagy bármelyik Suzuki márkakereskedésben...
Már ez is valami.
Köszi a gyors választ!
szia, mondjuk itt: 06309475135
Szia
Elsőkerékbe:6904 RS csapágy
kmóra spirálhoz szimering:43587 (én 42587-est kaptam az is jó, annyit enged)
bal oldali csapágyhoz szimering:24366

többit nem tudom
Hello,
S-es DR-Z-hez hol tudok kilóméter spirált rendelni?
Helló!

Segítségre lenne szükségem.
(lehet volt már ez a kérdés, de nem találtam rá választ /előre is elnézést kérek érte/)

Kellene 1 db szimering az amelyik az elsőlánckeréknél van.
Plusz első-hátsó kerékcsapágyak. (Azt hiszem a hátsóban 3 és az elsőben 2 van.) Lehet érdemes lenne kicserélnem a kercsapágyakat védő szimeringeket is.
Ezeknek szeretném megtudni a méreteit.
Hol tudom ezeket beszerezni ? (jó lenne ha tudna valaki egy olyan boltot ahonnan neten keresztül is megtudnám rendelni és postán kihoznák)

Nagyon hálás lennék, ha segítene valaki!
Lehet amúgy hogy egyszínű sárgát is találnál ezeknél, ha az jobb neked...
Kösz!Feketét már én is találtam,de az csak a végső megoldás lesz megpróbálok v.honnan sárgát-feketét mert olyan volt a gyári,de ha nem megy akkor fekete lesz.
Ha jó a sima fekete is akkor tudok mondani ponyvás céget (Bp.) ahol 1000 Ft-ból kijön egy ülésre való anyag...
Sziasztok Drz-sek! Tudna valaki nekem segíteni abban,hogy hol lehet sárga-fekete üléshuzatot venni a mocira!A Suzukinál horror ára van!
Sziasztok! Tud valaki segíteni?

Mi a különbség a DRZ 400 E és DRZ 400 S között?

Annyit tudok, hogy az E műanyag tankos, Riga kilóméter órás, nyitott kipufogós, és hogy 10 LE-vel erősebb, de konkrét adatokra lennék kíváncsi.

Pl. súly, alkatrész különbségek (ha jól tudom, a karburátor is más)
Gondolkodom rajt, hogy váltok egy E-sre, kérdés, hogy mi az amit vesztek és mi az amit nyerek vele.

Aki tud konkrét különbségeket, kérem ossza meg velem!

Szép napot!

OK,7végén átnézek,ti merre jártok ha Bócsa felé jöttök?Mármint a nemzeti parkon át nem lőnek le ha átmegyek?
Szia,
Enuro kellene.
hétvégenként kint vagyunk
gyere nyugodtan bármikor
Üdv.
Nem is tudtam h van ilyen nállatok
Mikor szoktatok kijárni?
Én is átmennék néha-néha szívesen.... ha nem baj