Segítségre lenne szükségem.
(lehet volt már ez a kérdés, de nem találtam rá választ /előre is elnézést kérek érte/)
Kellene 1 db szimering az amelyik az elsőlánckeréknél van.
Plusz első-hátsó kerékcsapágyak. (Azt hiszem a hátsóban 3 és az elsőben 2 van.) Lehet érdemes lenne kicserélnem a kercsapágyakat védő szimeringeket is.
Ezeknek szeretném megtudni a méreteit.
Hol tudom ezeket beszerezni ? (jó lenne ha tudna valaki egy olyan boltot ahonnan neten keresztül is megtudnám rendelni és postán kihoznák)
Kösz!Feketét már én is találtam,de az csak a végső megoldás lesz megpróbálok v.honnan sárgát-feketét mert olyan volt a gyári,de ha nem megy akkor fekete lesz.
Annyit tudok, hogy az E műanyag tankos, Riga kilóméter órás, nyitott kipufogós, és hogy 10 LE-vel erősebb, de konkrét adatokra lennék kíváncsi.
Pl. súly, alkatrész különbségek (ha jól tudom, a karburátor is más)
Gondolkodom rajt, hogy váltok egy E-sre, kérdés, hogy mi az amit vesztek és mi az amit nyerek vele.
Aki tud konkrét különbségeket, kérem ossza meg velem!
Kösz addig is!
Karesz.
Köszi a gyors választ!
Elsőkerékbe:6904 RS csapágy
kmóra spirálhoz szimering:43587 (én 42587-est kaptam az is jó, annyit enged)
bal oldali csapágyhoz szimering:24366
többit nem tudom
S-es DR-Z-hez hol tudok kilóméter spirált rendelni?
Segítségre lenne szükségem.
(lehet volt már ez a kérdés, de nem találtam rá választ /előre is elnézést kérek érte/)
Kellene 1 db szimering az amelyik az elsőlánckeréknél van.
Plusz első-hátsó kerékcsapágyak. (Azt hiszem a hátsóban 3 és az elsőben 2 van.) Lehet érdemes lenne kicserélnem a kercsapágyakat védő szimeringeket is.
Ezeknek szeretném megtudni a méreteit.
Hol tudom ezeket beszerezni ? (jó lenne ha tudna valaki egy olyan boltot ahonnan neten keresztül is megtudnám rendelni és postán kihoznák)
Nagyon hálás lennék, ha segítene valaki!
Mi a különbség a DRZ 400 E és DRZ 400 S között?
Annyit tudok, hogy az E műanyag tankos, Riga kilóméter órás, nyitott kipufogós, és hogy 10 LE-vel erősebb, de konkrét adatokra lennék kíváncsi.
Pl. súly, alkatrész különbségek (ha jól tudom, a karburátor is más)
Gondolkodom rajt, hogy váltok egy E-sre, kérdés, hogy mi az amit vesztek és mi az amit nyerek vele.
Aki tud konkrét különbségeket, kérem ossza meg velem!
Szép napot!
Enuro kellene.
gyere nyugodtan bármikor
Nem is tudtam h van ilyen nállatok
Mikor szoktatok kijárni?
Én is átmennék néha-néha szívesen.... ha nem baj