Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az mit jelent volt már kereked
befogod dr-t mifene ,
Megyek melózni
Valamikor, ha felém tévedsz ránézhetnél az "enduro" szettre amit kaptam a mocihoz, hogy érdemes-e foglalkozni azzal...
hogy te milyen agresziv vagy motor vagy munka ma
Na szép... nekem ilyenkor persze nem szólsz! Motorkázhattam volna, lelőlek és beteszlek az elkülönítőbe... visszafelé pedig van két dokim
fel het keményiten bizony én konkrétan 20-s hevyt raktam bele olyan a alkarom hogy diót török
Az SM első villája fordított, más a lengőkar is (valószínűleg széleseb gumi fér el benne). Más a kormánykifli és a kerekek is persze. (A kerék kerületkülönbsége miatt más a műszer vagy a kihajtás is.)
A fordított teló keményebb, de azt fel lehet puhítani szerintem.
A simát (S) nem tudom mennyire lehet felkeményíteni SM-hez, itt többen írták, hogy nem nagyon. Esetleg sűrűbb olajjal.

De, hogy mennyire más a kettő döbbenetes. Ráültem unokatesóm S-ére és nem akart kanyarodni. Rendesen kűzdeni kellett vele. Ehhez képest az SM meg nem akar egyenesen menni.
szerény véleményem szerint amit hajtok az E tipusu
a vélemény hogy jó az a kis 50 LE-erö
és ugyan ugy cserélgetem benne a kereket megálja a helyét terpen is meg városba is
és a legfontosabb ha elesel nem horpad a tank
talána SM-nek a elönye lehet a forditot villa
de mivel nem hajtotam csak gondolom
üdvözlet minden hova szervezés kérdése és pikk pakk össze jön
Hozzánk mikor jöttök?
Ilyen gatyóm van, a legtöbb méretből van most. Holnap jár le az aukció, de vaterán kívül is tudunk boltolni. Saját gyártmány, térd és csípőprotis, cordura!
motoros nadrág link
Kabát is van többféle!
Azért kérdem, mert kezdő vagyok a témában, és nem tudom, hogy S vagy SM verziót vegyek-e. Pestre lesz főleg meg medvehagymát szedni, de a supermoto jobban tetszik.
sajna nem gondolat hanem pénz kérdése
ahogy gondolod
Márjahalmi videokat nézted nagyon jó ,
okos a fiú, milyen mocisgatyód van és milyen méretbe?
mibe melyik kereket faragod ennyi a futomü egy dolog a kereket meg tök mindegy melyikbe cserélgeted
Helló!
Lenne egy nagyon amatőr kérdésem (bocs, csak 20 oldalt olvastam vissza...): a DRZ400S-ből lehet supermotot csinálni, vajon az SM-ből lehet-e endúrót? Vagy csak az egyik "irányba" működik a dolog?
Motoros nadrágom van olcsón, ha érdekel.
jövöhéten már lesz egy kis pénz mag
ez a ho végi csoroság kikészit
Vasárnap nem leszek abszorult hétfön leszek megint
ha tudok menni hivlak
kár pedig elég jó lett a kis pálya
okés meglátogatom majd, aztán jólenne ha jólenne
ajándék nélköl vissza ne gyere
ez olyan milli vanillis jó mi
Jaja!