Karesz,
Ajánlom a Prop-Tech szervízt Esztergom-Kertvárosban.
Régebben hivatalos Suzuki márkaszerviz voltak (amíg működött a Jó-Dobronya Suzuki kereskedés). Én mindig oda hordom a gépet átnézetni, nagyon korrektek, és korrekt árakon dolgoznak. Ja, és értenek a Suzukikhoz.
Megbízható műhely, megérhet egy próbát.
Hívjál, ha segítsek.
Üdv!
Tudna valaki nekem ajánlani egy jó szerelőt, vagy szervizt ahová elvigyem a gépet átnézetni a téli szünet előtt. Szelephézagot, dugattyú,henger állapotot átnézni ?stb...
Érdemes megvenni elsőre a drágább, de jó minőségű cuccot, mint valami gagyi szart amivel csak szopsz utána.
Ár/érték arányban a legjobbak: Gaerne, SIDI. Nem olcsóak, de nekem pl. 5 év és vagy 40e km után is teljesen kifogástalan állapotú a csizmám (Gaerne SG-1e).
Illetve érdemes a Pardinál körülnézned, náluk most akciósak az Alpinestars csizmák, amik alapvetően nem rossz cuccok, csak borzasztóan túlárazottak (így leértékelve viszont kb. reális amit kérnek értük).
Szerintem hülyeség nagyobbat venni, akkor nyáron, ha csak vékony zoknit veszel bele, lötöygni fog benne a lábad...ami egyrészt kurva kényelmetlen, másrészt még balesetveszélyes is...
amúgy nemlett jó a gábor csizmája sajna 44es volt
Végre haza értem, lenyomtam a mai szolgálatot is Remélem ti addig jót motorkáztatok
Ajánlom a Prop-Tech szervízt Esztergom-Kertvárosban.
Régebben hivatalos Suzuki márkaszerviz voltak (amíg működött a Jó-Dobronya Suzuki kereskedés). Én mindig oda hordom a gépet átnézetni, nagyon korrektek, és korrekt árakon dolgoznak. Ja, és értenek a Suzukikhoz.
Megbízható műhely, megérhet egy próbát.
Hívjál, ha segítsek.
Üdv!
Tudna valaki nekem ajánlani egy jó szerelőt, vagy szervizt ahová elvigyem a gépet átnézetni a téli szünet előtt. Szelephézagot, dugattyú,henger állapotot átnézni ?stb...
Amúgy megegyezik az aksi az E meg az SM típusokban?
Akkor már látni a km-eket is...
De Én be is indítanám. .
Ár/érték arányban a legjobbak: Gaerne, SIDI. Nem olcsóak, de nekem pl. 5 év és vagy 40e km után is teljesen kifogástalan állapotú a csizmám (Gaerne SG-1e).
Illetve érdemes a Pardinál körülnézned, náluk most akciósak az Alpinestars csizmák, amik alapvetően nem rossz cuccok, csak borzasztóan túlárazottak (így leértékelve viszont kb. reális amit kérnek értük).
és milyen márkát javasolnátok? vagy az nem lényeges?
vagy marad a uj
jó e a lábadra
mennyi
elhoztad -e........... stb
jók lettek föleg a ugrások ezel már lehet dicsekedni