Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen!
Haalíí, köszi a csizmás tippeket
amúgy nemlett jó a gábor csizmája sajna 44es volt
Annyira nem volt jó, de egynek elment...
Jó estét fiatalok!
Végre haza értem, lenyomtam a mai szolgálatot is Remélem ti addig jót motorkáztatok
Karesz,
Ajánlom a Prop-Tech szervízt Esztergom-Kertvárosban.
Régebben hivatalos Suzuki márkaszerviz voltak (amíg működött a Jó-Dobronya Suzuki kereskedés). Én mindig oda hordom a gépet átnézetni, nagyon korrektek, és korrekt árakon dolgoznak. Ja, és értenek a Suzukikhoz.
Megbízható műhely, megérhet egy próbát.
Hívjál, ha segítsek.
Üdv!
HALI. pályáról mit lehet tudni? merre van? meg mi pénzbe kerül használni ?
Sziasztok!

Tudna valaki nekem ajánlani egy jó szerelőt, vagy szervizt ahová elvigyem a gépet átnézetni a téli szünet előtt. Szelephézagot, dugattyú,henger állapotot átnézni ?stb...
sidi az jó
Jó Estét! Keresek DRZ gyári ülést és sport dobot vmi olcsót!
Persze, mindenképpen beakarom indítani, meghallgatni a hangját meg ki is akarom próbálni, nem akarok zsákbamacskát venni!:)

Amúgy megegyezik az aksi az E meg az SM típusokban?
Rá tudsz bikázni másik bármilyen 12 V-os akksiról,csak figyelj a polaritásra..
Akkor már látni a km-eket is...
De Én be is indítanám. .
culának

Érdemes megvenni elsőre a drágább, de jó minőségű cuccot, mint valami gagyi szart amivel csak szopsz utána.
Ár/érték arányban a legjobbak: Gaerne, SIDI. Nem olcsóak, de nekem pl. 5 év és vagy 40e km után is teljesen kifogástalan állapotú a csizmám (Gaerne SG-1e).
Illetve érdemes a Pardinál körülnézned, náluk most akciósak az Alpinestars csizmák, amik alapvetően nem rossz cuccok, csak borzasztóan túlárazottak (így leértékelve viszont kb. reális amit kérnek értük).
Szerintem hülyeség nagyobbat venni, akkor nyáron, ha csak vékony zoknit veszel bele, lötöygni fog benne a lábad...ami egyrészt kurva kényelmetlen, másrészt még balesetveszélyes is...
akkor 40es lenne a jó, köszi!
és milyen márkát javasolnátok? vagy az nem lényeges?
1számmal nagyobbat szoktak
szia,inkabb az újat javasolnám neked.25körül már lehet kapni
amúgy a bakancsméret az ugyanúgyvan mint a cipőnél vagy a csizmákbol nagyobbat szoktak? a pontos méret az ideális?
igen csak 39est nemnagyon találok, csak 1-2t de azmeg a világ végén van...
itt is lehet a hasznélholmik között
vagy marad a uj
rendben szólok majd, hameg nemjó akkor máshol kell keresgélni
majd ird meg mi lett
jó e a lábadra
mennyi
elhoztad -e........... stb
látad a Mendei féle képeket
jók lettek föleg a ugrások ezel már lehet dicsekedni
este meg fölcsöngetek gáborékhoz megkérdezem a csizmát