Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4 igen 2-tö gyors 2-tö poroszkálva de majd gyurok

itt egy kicsit karistoltunk
Gyöngyusz meg ugruta a kispályán a ugrot ,
nem semmi a csaj, befejlödik azt nézhetünk
láttam szombaton kint volt a csapatfotós is
megy már az 5kör a pályádon
az maximum jövő év végén de a remény él
de addig is remélem h nem a lentebb lévő kis szörnyel kell csapatnom
a bulival kapcsolatba meg kezdem azt vallani h nem kell oda pia ha jó a buli...na a pinával má 1etértek
helló
sajnos nem
rendbe raktam a motort olajat akarok cserélni csak nem volt olajszűrőm otthon de majd bepótolom
és jövöre van esély csatlakozni drz-vel
bulizás az jó csak pia és pina legyen valamilyen arányba
remélem nem
most vettem egy csomo drz részvényt
szeva neem pártoltam át, meg olvasgattam is csak nem nagyon volt mit írnom
tömören annyi h itt az ősziszünet és 1 kiadós bulizás után nekiállok a motort kicsit összébb rakni..vagyis próbálkoznék vele
Hello
Szerintetek esnek még a DRZ árak?
csumi voltatok ki ma ?
szeva rég irtál már azt hitem dobtál minket azt valami szex oldalon forumozol
mi a csizio oda át tömören nagyábol
helló
nagyon jól nyomod
jóestét mindenkinek ma végre én is motorozhattam 1 kicsit
Ne bántsd az apukám kukiját
Akkor hozzád se szólok, inkább muti képet kaktuszaimról, vagy kutyikáról vagy cicukról vagy kis dokiról vagy valamiről
Én sajnos nemtudok semmi biztosat ígérni a jövőhét keddre :/ Pedig szívesen látnánk még DRZ -seket a csapatban!
Apukád kukiját nem baj
Szerinted nekem ingyen adják a bó'tba a zalkatrészt, meg nem lenne jobb dolgom mint ezt a szutykot szögelni örökké?!?
Gonoszság, de nem baj! mert te ügyi vagy s meg tudod csinálni. Én azért örülök, hogy az enyém működik, mert ha baja van sajna szervizbe kell vinnem, én nem tudom meggyógyítani, nem vagyok egy dr doolittle
Könnyebb volna felsorolni azokat az alkatrészeket, amik egészben vannak és rendeltetésszerűen működnek...
jaja, egész nap!
Az nekünk nem túl jó mert a csapat fele iskolába jár, a másik fele meg dolgozik. Inkább csak hétvégén motorozunk sajnos. Gondolom hogy ti egéssz napos motorozást terveztek ugye?
tudod hogy én vw vagyok kocsiba nagyon
bogár
golf 1,2,3,4
passat
jó kis épitési alanyok