Itt meg tudod rendelni a csapágyakat. http://robogotuning.hu/spl/704...
A szimeringek lánckerék 30x40x6, hátsó kerék szimering tárcsa felöli 29x42x6 lánckerék felöli 29x47x5 első kerék tárcsa felöli szimering 25x37x6 a kilómétermeghalytásba lévőt nem tudom.
Sziasztok, fejidomot keresek az E drzém gyárijának helyére, ami E szabványos, és rendelkezik távolsági/tompitott és helyzetjelzővel is , kinek mi van, mi vált be és hol kapható...
Segítségre lenne szükségem.
(lehet volt már ez a kérdés, de nem találtam rá választ /előre is elnézést kérek érte/)
Kellene 1 db szimering az amelyik az elsőlánckeréknél van.
Plusz első-hátsó kerékcsapágyak. (Azt hiszem a hátsóban 3 és az elsőben 2 van.) Lehet érdemes lenne kicserélnem a kercsapágyakat védő szimeringeket is.
Ezeknek szeretném megtudni a méreteit.
Hol tudom ezeket beszerezni ? (jó lenne ha tudna valaki egy olyan boltot ahonnan neten keresztül is megtudnám rendelni és postán kihoznák)
Így van ez mindenhol Vígasztaljon Bár most mentem 2 napot,már kezdek tudni mozogni Reuma ellen a legjobb Hátránya az egésznapos kúra,meg sok sok mínuszba.
Kornelhhh-nak most nincs mocija. Nekem meg időm nincs motorkázni. Mielőtt jön a hideg szeretnék még egyet az utcán rosszalkodni Hét vége felé előbányászom a kicsi dokit (egyenlőre ez van tervben... ha csak a munka közbe nem szól .. ahogy szokott...)
Helló!
Vennék, jó műszaki állapotú DRZ-t, Baranya-Somogy-Tolna megyei és S vagy SM előnyben de mindenképp papíros érdekel csak 500.000ft -ig kp-ra. Akinek lenne eladó, vagy ha esetleg tud olyat eladót ami nincs fent neten akk írjon
csak simán semmit nemláttam