Kinéztem egy drz-t magamnak. Hiteles volt gondolom amit nem tudtak fizetni és elárverezik. Sajnos le van merülve az akksija így nem tudni, hány km van benne. 2005ös SM, kívülről nagyon egyben van. Megtudnátok mondani milyen aksi kell bele, hátha megengedik h kicseréljem a régi aksit mikor megnézem és kipróbálnám illetve nem lakik valaki Eger környékén?:) Előre is köszönöm!
Megyek dolgozni valakinek azt is kell
(jó kis meló ez.. még holnap, halottak napján is reggeltől estig készenlétben állok )
De ha lesz még jó idő s végre nem a melóhelyen vagyok akkor gurulhatunk majd valamerre.
Légszűrő mennyire tiszta/be van-e olajozva. Kormánycsapágy, hátsó teló, lengővilla, ne kotyogjanak.
Drz-nél különösképpen: hűtők, oldaldeknik (fék/váltókar mellettire gondolok).
De a legelsőt meg ne vedd! Sok sikert
Szerintetek ha motort veszek mit nézzek ezeken kívül:
- ütközök
-váz sérülések
-van e benne olaj
-telok minősége
-motor nem zörög
-kerekek nem lötyögnek-e
-motor nem szivárog e (olaj, víz)
-hűtők jók-e
Ha van még ötletetek légyszives írjátok meg, mert a héten megyek 3 motort is megnézni, és egyik jó árban is van és ha motorikusan kb jó meg is veszem.
Sziasztok.
Tud valaki SM-re való kipufogó dobot kompletten, összekötőcsővel, mindennel?
Egyébként úgy hallottam, hogy az oválokkal jobb a motor, mint a sima henger alakúakkal.
Vélemények?
nagyon nem arra gondoltam amúgy mentem két kört 1edül
oda+vissza is
visszafele nagyon jó volt,sokkal jobb fákat szeddmár össze fenyvesbe mert elakadtam 1helyen várom már,hogy mehessek legközelebb is oda tök jó pálya
KTM meg most is a tiéd lehet, kizárólag kérdése a dolog
Kinéztem egy drz-t magamnak. Hiteles volt gondolom amit nem tudtak fizetni és elárverezik. Sajnos le van merülve az akksija így nem tudni, hány km van benne. 2005ös SM, kívülről nagyon egyben van. Megtudnátok mondani milyen aksi kell bele, hátha megengedik h kicseréljem a régi aksit mikor megnézem és kipróbálnám illetve nem lakik valaki Eger környékén?:) Előre is köszönöm!
(jó kis meló ez.. még holnap, halottak napján is reggeltől estig készenlétben állok )
De ha lesz még jó idő s végre nem a melóhelyen vagyok akkor gurulhatunk majd valamerre.
Megyünk ma motorozni?
gondolom érted mire gondolok
Drz-nél különösképpen: hűtők, oldaldeknik (fék/váltókar mellettire gondolok).
De a legelsőt meg ne vedd! Sok sikert
- ütközök
-váz sérülések
-van e benne olaj
-telok minősége
-motor nem zörög
-kerekek nem lötyögnek-e
-motor nem szivárog e (olaj, víz)
-hűtők jók-e
Ha van még ötletetek légyszives írjátok meg, mert a héten megyek 3 motort is megnézni, és egyik jó árban is van és ha motorikusan kb jó meg is veszem.
Amúgy ügyes kislány vagyok, megoldom az egy seggel két motoron ülést
Tud valaki SM-re való kipufogó dobot kompletten, összekötőcsővel, mindennel?
Egyébként úgy hallottam, hogy az oválokkal jobb a motor, mint a sima henger alakúakkal.
Vélemények?
de nekem sajna nincs...
talán majd holnap kapsz valakitől
Tud esetleg valaki adni nekem egy DRZ S vagy SM kapcsolási rajzot? Vagy tudja, valaki h hol lehet beszerezni? Előre is, köszi!
oda+vissza is
visszafele nagyon jó volt,sokkal jobb fákat szeddmár össze fenyvesbe mert elakadtam 1helyen várom már,hogy mehessek legközelebb is oda tök jó pálya