Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most kísértésbe estem, hogy látom ezt a jó képet. Holnap elő kell szednem a vasat 4 hónapnyi szünet után. Azt sem tudom merre van a gázmarkolat. De remélem még a kék villám (szintén S) emlékszik rá.....
ez csak 1példa
hát nem vagytok valami szerencsések ezekkel a motorokkal,a tiéd legalább motorikusan megbízható?
Szasztok! Segítsetek!

Átalakítanám Dr-zém utcaira!Már van is hozzá 3 küllös kerekem(tudom nem a legjobb de ez van) Milyen gumiméretek az ideálisak,és amik elférnek?
mégis vmi támpontot adhatnál mindenkinen névre szoló lenne vagy fórum neve vagy igazi SARAS felirat is rajta lenne tuti
sarasok szerintem de én bizos ha jól néznki
meg kell kérdezni miszolnak a többiek
Klmszabi!

Várom a képeket. Kár, hogy a mai összeröffenés nem jött össze, de holnap tényleg elindulhatna mindenki 1 irányba és ott találkoznánk... Max sörözni
és ezeket ki rakná fel
fényképész úúúúúúúúrrrrrrrrrrr
nincs kedved tervezni a sarasokank matricát
na na
igen igen mondtak so nem nem lesz csere
ííííííolyan ingyé se ne kelljen,sok zsé,hamar ráugrik
majdnem ell boltoltam mocit egy gas gas 400 ra de le beszeltek
hat nem tudom ,majd meg kerdem mert visszem odda szimering cserere mocit meg olajat is rakunk belle mert mar nincs benne
gari nincs vagy ez csak lehuzás volt akkor mert az nem szépdolog ugye
kell meg uj gumi szett is de azt bebe ajanlot egy jot az is csere sok kicsi apro dolog ,holnap gurulok egyet Ferihegy korul
tudod csaladi koltseg vetest
pont ma beszeltuk
foleg Timi mocija ami draga volt, es ugyan az a baj
na igen ez a kerdes jogos
akkor mire fizetetek ki egy halom pénzt
so nehezkes a szezon nyito Dr csaladban de rajta vagyunk es utana lehet menni,baszus motor kialitas marc 14 ugye de Brunoba is egyidoben lesz es ruha vasar is
elson igen ove rossz megy is szerelohoz ,hat ennyem sem jobb sok kicsi baja van telobol olaj mar elfolyt fek stb so szerelo es rendbe hozzunk de holnap megyek egy ovatos kort
voltam kin mert ott találkoztam Balázsal
olyan egy fél ketö körül azt hiszem
akkor éppen elkerültök egymást sajan
szia mi van veletek ?halom Tími motorja vacakol és a tied zsir ? ablakon kellet volna távozon
ugye magasan laktok
bekellet volna hivni öket és jól megkinozni