Igen lehet vele:) Az a legjobb benne, hogy nagyon finoman adagolható, egy ujjal.
Egyébként cserélve van a felső pumpa is, egy brembo 16-os radiálisra, és a tárcsa is.
Hali DRZsolti.
Szerintem ugyanolyan van az E-n is, de ez csak az én véleményem. Nem mondom, hogy 100% mert E-s kezelési útmutatóm nincs sajna. Service manualom van, de abban megnéztem most, és nem írja, hogy milyen tipus, csak azt, hogy 520-as. Én bátran megkockáztatom, hogy ugyanaz, de ha tévednék, akkor majd kijavítanak:)
jó fékrendszer 1ik kelléke a jó féknyereg,de ez nem elég önmagába még kell jó féktárcsa+fékbetét+fémfékcső+olaj és még radiális főfékhenger a fékhatás jobb és könnyebb adagolhatósága érdekében ennyi
Egyébként cserélve van a felső pumpa is, egy brembo 16-os radiálisra, és a tárcsa is.
Szerintem ugyanolyan van az E-n is, de ez csak az én véleményem. Nem mondom, hogy 100% mert E-s kezelési útmutatóm nincs sajna. Service manualom van, de abban megnéztem most, és nem írja, hogy milyen tipus, csak azt, hogy 520-as. Én bátran megkockáztatom, hogy ugyanaz, de ha tévednék, akkor majd kijavítanak:)
Annyi még ,hogy ez E-s DRZ. Ugyanolyan a lánc?
http://www.drzclub.hu/index.ph...
A gyári lánc: RK520KZO. Szóval ehhez való patentszemet próbálj keresni.
fent suli mögött az egész erdö ilyen
tavasszal kitakaritok kicsit ahol kell és járható lesz