Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még azért teszteld kicsit mielött következtetést vonsz le
kiváncsi vagyok kemény talajon milyen lesz
Troobe árul ilyen csavart
Ma fasza csapató idő van a dunántúlon.
Megtaláltam a levegőcsavart szerencsére nem volt ledugózva, tekergettem rajta jobb is lett de nem az igazi szerintem. kellene egy kézzel állítható levegőcsavar mert nem igazán férek hozzá, meg egy frankó utasítás hogy hogy lehet a legegyszerűbben belőni. Tud valaki segíteni?
Jól vizsgázott ma a DURO hátsó ill a BULL első gumi.
Nem kell feltétlenül megvenni a méregdrágákat
maradt fél méter fekete de kell tartalékba mert endurózok és lehet hamar szétmennek matricák és igy tudom majd pótolni
sorry 1hónap könyörgés után hozta meg nekem a kollégám
Zsír lett!
A dekorfóliából nem maradt vmennyi? Megvenném...
Szavasztok!

Na ferihegy ma valaki, szép idő lett!
Ki tudja mit hoz a holnap...
Köszi az infókat, ha jobb idő lesz meglesem
mind 11111111111111
Hali! olyan, MINT! így a helyes. már bocs hogy itt okoskodok, de láttam már többször is hogy mind-nek írod, és szúrta a szemem.

Jah ... Jön valaki innen a dunaföldvári tesztnapra március 6.-án?
ma rendeltem meg hütöidomokat meg felnivédöt gumiszereléshez már nem kell sokat nélkülöznötök mind fotóst
1hónap kb
Ja, és itt egy kis segítség:
http://www.youtube.com/watch?v...
Hali!
A karbi alján van eldugva, ahogy DRZ07 is mondta, de gyárilag le van dugózva ezért nem látod. Ha állítani akarsz rajta, akkor ki kell fúrnod a dugót, és alatta meglátod a csavart. Óvatosan a fúrással, nehogy belekapjon a fúró a csavarba. Úgy állítsd, hogy elkezded befelé tekerni koppig, és számold a fél fordulatokat. Ezt azért kell, hogy ha vissza akarod állítani a gyári értékre, akkor tudjad, hogy hova kell tekerni.
nélküle nem megyünk tapotatse ÖÖÖÖÖÖ is húzon bele én biztos megyek ha mást nem nézek egy folia sátrat
és segitek a gazdának gyomlálni
mikor lesz így motorozás
még a végén megvárjuk a csapat fotóst
ezt vonja vissza maga úriember ilyet mi nem mondtunk
06 30 240 2317 Robinak hivják
majd nem nevetsz igy látad a kis hóóóóóóóóóó pejhecskéket jövöhéten hétvégén