Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zene letöltve
szia zsózsó pénteken megyek haza ugyhogy szombatra szervez össze egy mocis csapatást pannonhalmán vagy gyirmóton ok?
msnen át tudom küldeni tesódnak
netröl vhonnan
de te is ráirtad cdre amit küldtél
lehet 1álltalán kapni itthon én mielött megvenném azért várnák vele 1-2évet hogy rendesen kiforja magát meg teszteket olvasnák róla!van 1-2dolog ami nekem gyanus rajta
pl aksi helye
Szasz!mi ez a rev? honnan szedted le?
Ha nem lenne most az a rohadt autó hitelem akkor a kiváló DRZ-m lecserélném erre:
Anno Bud Spencer filmrajongóként,meg most is
Megszereztem az összes filmzenéjüket
Ez a zene a seriff az égből cim film.
mi a zene cime mert nagyon jó meg maga az egész videó
Nagyon jó hangulatos kis vidi.. és a dob is jó
Am nem nekem kell a kipuff hanem ChrisTar kollégának.. nekem már van :D És ilyenre nem akarok már költeni.. még egy áttétel csere és vége.. :D
oké
amúgy van egy pici videóm a youtube-n

a végén hallani.....

ott látszik a dob
ha kell telefonszám akkor megadom
Ja és Yoshimura dobot vágott szét és az alapján csinálja.
videóótt kérüünk!
Van egy Veszprémi srác aki tök jó dobokat csinál mocikhoz.
Nekem a DRZ-mre is cirka 40000Ft volt a saválló dob könyök csere nélkül.
És vesszetűl jól durrog.
Hamarosan csinálok fotót.....
Parillás oda van irva minden rendszer 105 ezer
a sima slip on pedig 60! nincs külön odairva h ez a dob ennyivel drágább lenne de sztem maradok a raptornál!
Rossz nézni hogy mennyit írok Most pótolom be azt az időt amit nem írtam
nekem is tetszenek az ilyen formájú dobok.. Már megbántam ezt a dobot.. szép szép meg nagyon jó a hangja.. de ez a szögletes
használtan kapsz 30ért is,de itt eladó kipuffok közt vannak szakemberek akik csinálnak újat neked ennyiért
Am máté ezt a rendszert hol nézted? Mert ha ott ahol gondolom akkor ez a rendszer nem 105ezer... legalábbis ezzel a dobbal biztos nem..
ütöm vágom erdöbe sárba porba hóba de szeretem ha jól is néz ki
ez a kipufogó vmi iszonyat jól néz ki
hajrá :D Kíváncsi leszek majd rá.. Biztos állat lesz
Túl merev, sokkal rosszabbul bírja a vibrációt mint az acél...és nehezebb javítani is...
köszi srácok! Az lesz! veszek egy dobot ami megtetszik és elviszem szakemberhez hogy rakja rá, bár szerintem a munkahelyemen is megcsinálják! Ha kész lesz akkor töltök fel róla képet és megmutatom! meg videót is de ez még később lesz!
Nagy Dávidnál mindig szokott lenni DRZ bazár.. Őt kérdezd De van egy olyan rész itt hogy apró.. :D Ott is lehet... És igen.. Így lesz 50-60-ba a 110- esetleg 150 helyett.. De te tudod.. :D Tudod hogy nem szólok bele.. én így csinálnám..