lehet 1álltalán kapni itthon én mielött megvenném azért várnák vele 1-2évet hogy rendesen kiforja magát meg teszteket olvasnák róla!van 1-2dolog ami nekem gyanus rajta
pl aksi helye
Nagyon jó hangulatos kis vidi.. és a dob is jó
Am nem nekem kell a kipuff hanem ChrisTar kollégának.. nekem már van :D És ilyenre nem akarok már költeni.. még egy áttétel csere és vége.. :D
Van egy Veszprémi srác aki tök jó dobokat csinál mocikhoz.
Nekem a DRZ-mre is cirka 40000Ft volt a saválló dob könyök csere nélkül.
És vesszetűl jól durrog.
Hamarosan csinálok fotót.....
Parillás oda van irva minden rendszer 105 ezer
a sima slip on pedig 60! nincs külön odairva h ez a dob ennyivel drágább lenne de sztem maradok a raptornál!
köszi srácok! Az lesz! veszek egy dobot ami megtetszik és elviszem szakemberhez hogy rakja rá, bár szerintem a munkahelyemen is megcsinálják! Ha kész lesz akkor töltök fel róla képet és megmutatom! meg videót is de ez még később lesz!
Nagy Dávidnál mindig szokott lenni DRZ bazár.. Őt kérdezd De van egy olyan rész itt hogy apró.. :D Ott is lehet... És igen.. Így lesz 50-60-ba a 110- esetleg 150 helyett.. De te tudod.. :D Tudod hogy nem szólok bele.. én így csinálnám..
de te is ráirtad cdre amit küldtél
pl aksi helye
Megszereztem az összes filmzenéjüket
Ez a zene a seriff az égből cim film.
Am nem nekem kell a kipuff hanem ChrisTar kollégának.. nekem már van :D És ilyenre nem akarok már költeni.. még egy áttétel csere és vége.. :D
http://www.youtube.com/watch?v...
amúgy van egy pici videóm a youtube-n
a végén hallani.....
ott látszik a dob
ha kell telefonszám akkor megadom
Nekem a DRZ-mre is cirka 40000Ft volt a saválló dob könyök csere nélkül.
És vesszetűl jól durrog.
Hamarosan csinálok fotót.....
a sima slip on pedig 60! nincs külön odairva h ez a dob ennyivel drágább lenne de sztem maradok a raptornál!
ez a kipufogó vmi iszonyat jól néz ki