Én erre azt mondom hogy olyan dob ami tetszik... Mert ahogy nézem bármilyen dob jó rá csak az összekötő csövet kell csináltatni hozzá.. Szerintem amilyen dob neked tetszik és árban is megfelel..
én az 1ik gyári helyre raktam fel plusz még csináltam 1másik furatot amibe raktam 1csavart és arra raktam rá a másik fület ami a ventillátort fogja 3.ik rögzités nincs
de nem is kell mert igy is merev viszont 1ik fület én levettem hütöröl mert nem ment fel a hütövédöm bal alsó sarok
motoromról meg annyi higy elég jól kipofoztam de még akarok rajta finomitani matrica szett(házilag,már elkezdtem)hütöidom+kézvédö+esetleg kipufogó és új láncszett
Hát jah, még megvan a drz. Nem nagyon tülekednek érte.
2 hete vettem egy '02es cr-t, csak még nem bírjuk elhozni az állandó havazás miatt
Láttam a multkor, h szépen rendberaktad a drz-t. Hát, a képeken úgy tűnt, mintha új lenne Nem tudom hogy csinálod...
Meg majd lécci ha tudsz, tegyél fel képet arról, hogy rögzítetted a hűtőventillátort a hűtővédőre. Fel akarom rakni én is a télen.
Szia!
Tényleg szép állapotban van a géped..
Szerintem hosszabb távon sem idegesítő a "pilótának" a hang.. max a hátul ülő személynek..
A Dob meg hát attól is függ hogy menyit költenél rá..
De szerintem megéri a beruházást egy dob.
egyetértek Bazsi!
Szerintem olcsóbb és majdnem ugyanolyan jó megoldás lenne ha veszel rá egy E-s könyököt meg csináltatsz hozzá vagy veszel hozzá egy olyan dobot amit szeretnél és hozzá való összekötő... Ha akarsz egy kis "sufnituningot" van rá módszer hogy csinálsz házi powerbombot XD :D De ez az én véleményem...
UI. Legyen már tavasz! :D
szevasz,látom nem ment még el a drzéd,mégse YZ-t akarsz
irtad hogy 97töl érdekel csere,hát inkább azt kellet volna hogy 2005töl
mert 125ös crossoknak nincs áruk
Sziasztok! Ha már kipufogókról beszélünk akkor milyen dobot ajánlanátok nekem a DR750BiG-emre? megfelelne egy használtabb és olcsóbb dob is, csak gyérnek tartom a gyárit és le akarom cserélni! Ja és még annyit szeretnék kérdezni hogy egy ilyen hangosabb dob nem idegesíti az embert hosszabb túrán? mert a gyárit nem hallom, de lehet csak a menetszél miatt! mi a véleményetek?
Ha valaki személyesebbet akar írni akkor megteheti a : tarkafree@freemail.hu címemre is! előre is nagyon szépen köszönöm!
üdv DR-esek!:)
már csak kérdés h kinek van E-s könyök eladó