üdv. nektek.
Látom mindenki KARBAN tart.
Kérdésem az lenne , ma kitoltam a vasat és megnéztem a kormánycsapágyat. Enyhén nekitoltam a falnak és nagyon picit , max 1 mm-ert mozog a kormánycsapágynál.
Ilyenkor elég ha utána húzok vagy csere?
A teló olajat szétszedés nélkül nem lehet cserélni?
Kötelező benne cserélni?
A vasam előző gazdája (jó ismerősöm) a garázsban tartotta 3-dik mociként, szinte nem használt de a szervízre odafigyelt.
Én sem nagyon használom ,de néha jó vele pörögni 1-et.
Odafigyelek norm. az olajcsere,légszűrő...stb.
Ma megnéztem még a kerékcsapágyakat, stb. minden rendben.
Mérhetnek műszakin decibelt,nem kötelező de ha túl hangosnak találják megtehetik és át sem engedik ha hangos.Ott van a váztáblán mennyi decibelt kell teljesíteni.87db 3800 as fordulaton.Ha szét van reszelve a kipuf,vizsga előtt beszélj a biztossal.Kis pénzért befogja a fülét Bár motorkerékpárnak csak akkor kell járnia vizsga közben,ha a világítás duda stb.csak úgy mükszik
ott a szám beleütve melyikhez való
akkor ki van cserélve a védőd
a14-nél 2mm a távolság menyivel is nagyobb a15 láckerék14-nél?
amúgy a fadugó a legjobb
Te meg menj és kend be a olaj leeresztő csavart menet rögzítővel nehogy szivárogjon!
Látom mindenki KARBAN tart.
Kérdésem az lenne , ma kitoltam a vasat és megnéztem a kormánycsapágyat. Enyhén nekitoltam a falnak és nagyon picit , max 1 mm-ert mozog a kormánycsapágynál.
Ilyenkor elég ha utána húzok vagy csere?
A teló olajat szétszedés nélkül nem lehet cserélni?
Kötelező benne cserélni?
A vasam előző gazdája (jó ismerősöm) a garázsban tartotta 3-dik mociként, szinte nem használt de a szervízre odafigyelt.
Én sem nagyon használom ,de néha jó vele pörögni 1-et.
Odafigyelek norm. az olajcsere,légszűrő...stb.
Ma megnéztem még a kerékcsapágyakat, stb. minden rendben.
Csak a kormánycsapágy idegesít.