Emberek!
Hogyan nullázható a napi számláló? Csak +- gombokkal, vagy van vmi. reset is? Be lehet úgy állítani pl., hogy számoljon vissza 140 km-ről, majd reset és indul újra 140-ről lefelé? Tankolás miatt praktikus lenne. De a műszer állításához min. pilótavizsga kell. (Nincs itthon a leírásom, eddig csak az össze-vissza nyomogatásig jutottam. )
egyébként úgy vagyok vele h ha meghal akkor már nem költök rá, inkább eladom alkatrésznek v valami, egyenlőre az autójogsi fontosabb, csakarra még 1 fillér sincs aztán meg jövőre remélem DRZ
hát má muszáj lessz
máá remeg a kezem
na meg addig hajtom amég megy, meg nem csúszik a kuplung, mer azt hallottam az autó motorolaj nem jó neki, én meg azzal pótoltam ki ami benne van
Hogyan nullázható a napi számláló? Csak +- gombokkal, vagy van vmi. reset is? Be lehet úgy állítani pl., hogy számoljon vissza 140 km-ről, majd reset és indul újra 140-ről lefelé? Tankolás miatt praktikus lenne. De a műszer állításához min. pilótavizsga kell. (Nincs itthon a leírásom, eddig csak az össze-vissza nyomogatásig jutottam. )
má láttam kb az összes vidijét de még mindig szarrá röhögöm rajta magam
de egyfolytába mokányolni na az szar
nekem abból a feléből má elegem van
Megvan a pontos cím
csak a csimmát ki ne nőjem
a kirtod akkor mit fogsz nyuzni
máá remeg a kezem
na meg addig hajtom amég megy, meg nem csúszik a kuplung, mer azt hallottam az autó motorolaj nem jó neki, én meg azzal pótoltam ki ami benne van