Köszi, csak már gyengélkedik a péntek. már több mint 2,5 éve megy. Mostmár inkább ilyen beszélgetős , zenés, motormegdumálos party van. Annyira nem bánom. A tejszínhab , hujujj, és ezt végignézni. Kinzás volt, tőlem 50 cm-re puccsítgatott a csaj, volt olyan , az nem nálunk volt, leszbi show-volt , előttem 1 méterre nyalták szét egymást a jányok.
Már van vonóhorgom, havernan meg van futója, úgyhogy tudok menni, vagyis mennénk, ha nem lenne gond. max 3-an.
De úgyiscsak gondolom tavasszal.
A gyerek meg nem üzen vissza, aki yz-re cserélne.
Nem tom mit csináljak , hirdessem meg újra, vagy várjak.
jah , ezt meg kell nézned, az utolsó nagyon vicces....
Semmi gond! tegnap ez egy céges rendezvény volt, érdekes volt, mert pont fordítva kellett volna hogy legyen, először lakodalmas , meg feldolgozás magyar slágerek, aztán meg csak retro. 70es évektől , 98-ig kb. De mindent játszom amúgy. Progressive, House , Dance , Pop, R'nB, tech -House, global, Latin House(a kedvencem) vocal -progi, vocal , house ,funky , funk -house , beat, retro. A többit nem mondom mert csak untatna.
Egy hónapban egyszer Veszprémbe járok "fellépni". Az mindig hirdetett rendezvény, péntekenként meg (a tegnap kivételével) Club Fekete Ló. + rendezvények, hangosítás, hang+ fény bérlés. Ezért szokott necces lenni a motorozás mert nem tehetem meg azt hogy nem csinálom. Másnap meg pálya vagy bánya. Aztán meg rotty , enegia 00.
Ma itthon .
Ez nálunk készült a Lóban.(családi vállalkozás)
az utolsó nekem nagyon bejön
Meglesz szólok, holnapra jó motorozást.
Már van vonóhorgom, havernan meg van futója, úgyhogy tudok menni, vagyis mennénk, ha nem lenne gond. max 3-an.
De úgyiscsak gondolom tavasszal.
A gyerek meg nem üzen vissza, aki yz-re cserélne.
Nem tom mit csináljak , hirdessem meg újra, vagy várjak.
jah , ezt meg kell nézned, az utolsó nagyon vicces....
jövöre eltudod hozni a motorod futón erre felénk msn ed van
Egy hónapban egyszer Veszprémbe járok "fellépni". Az mindig hirdetett rendezvény, péntekenként meg (a tegnap kivételével) Club Fekete Ló. + rendezvények, hangosítás, hang+ fény bérlés. Ezért szokott necces lenni a motorozás mert nem tehetem meg azt hogy nem csinálom. Másnap meg pálya vagy bánya. Aztán meg rotty , enegia 00.
Ma itthon .
Ez nálunk készült a Lóban.(családi vállalkozás)
nálunk még szakad
reggel kiolvasztom a drzét fagyos álmából
aztán go
de én majd a kerekekkel túrom le
nálunk már nem esik
olvastam mit irtál délelött de elfelejtettem válaszolni bocsi
milyen zenéket játszol milyen tipusuak
Majd jövőre összehozzuk....ha még benne vagy...
Aztán veretünk valahol....
lesz vagy fél óra
jó idő esetén
1kor találkozhatnánk ott
és ott is vagyunk neked nagyon tetszene