Hogy a többi milyen azt nem tudom
Az enyém eddig (kop-kop) jó. Tavaly augusztus óta van nálam, azóta cseréltem a váltóban olajat 3x, azt' kb. ennyi (már ami a blokkot illeti)...mondjuk tavaszig valamikor még asszem beiktatok majd egy dugócserét, biztos ami biztos...
Nyomaték...hát nyilván kicsit másképp adja le mint mondjuk egy 660 Rally de sztem teljesen jól el lehet vele motorozni kis fordulaton is...csúszós, taknyos terepen meg kimondottan előny hogy nem kapar el már alapjáraton a kerék
Fogyasztás egy DRZ-hez képest nem kevés, de ha jól belövöd a karbit, akkor azért nem is elviselhetetlen...km-órám nem igazán akar működni, úgyhogy csak saccra tudok mondani egy 7 l körüli értéket (meg nyilván sok körülménytől is függ a dolog)...
Még 2 db van,nem tudom, hogy meg lesz e addig.
"Böcsi"-nek adtam el egyet, ha minden igaz 3815 Ft-ot
fizetett a postásnak, aki házhoz vitte. Hívj!
A számom az "eladó holmik" között mrgtalálod.
én azt birom az ilyen profikba hogy mindig milyen "elegánsan" motoroznak,még amikor majdnem eldöl mert nem bir felmenni az emelkedön akkor is hogy megfogja a gépet
na belölem ez hijányzik elegánsan stilusosan motorozás
bátorság az van meg 1 140kilós motorom
Az enyém eddig (kop-kop) jó. Tavaly augusztus óta van nálam, azóta cseréltem a váltóban olajat 3x, azt' kb. ennyi (már ami a blokkot illeti)...mondjuk tavaszig valamikor még asszem beiktatok majd egy dugócserét, biztos ami biztos...
Nyomaték...hát nyilván kicsit másképp adja le mint mondjuk egy 660 Rally de sztem teljesen jól el lehet vele motorozni kis fordulaton is...csúszós, taknyos terepen meg kimondottan előny hogy nem kapar el már alapjáraton a kerék
Fogyasztás egy DRZ-hez képest nem kevés, de ha jól belövöd a karbit, akkor azért nem is elviselhetetlen...km-órám nem igazán akar működni, úgyhogy csak saccra tudok mondani egy 7 l körüli értéket (meg nyilván sok körülménytől is függ a dolog)...
Szerettek?
"Böcsi"-nek adtam el egyet, ha minden igaz 3815 Ft-ot
fizetett a postásnak, aki házhoz vitte. Hívj!
A számom az "eladó holmik" között mrgtalálod.
leirnál pár szót a te motorodról
na belölem ez hijányzik elegánsan stilusosan motorozás
bátorság az van meg 1 140kilós motorom
jó vidi
hála neked mert ezt is tudom
én erre gondoltam, itt is ittvan
innen
hanem tegnap 1linkröl
1ik képgalériánál volt
csak BAMBI ruciba
azon az van hogy pofára esik
majd meglátom