Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem sértődtem meg... nem a legjobb csimma de legalább van
Ha precíz akarsz lenni veszel hozzá ilyet is!
Ezért nem érdemes gagyit venni...
elsö kép még megvétele után készült 3hónapal,de már 1-2dolog leszerelve róla
többi kép meg napjainkban elsö lámpa változik néha
ja és bocs az OFFért
Nem akartunk megsérteni.
Nekem volt egy Prexport csizmám, de jobban jártam volna ha W2-t veszek.
Nem szerettem.
helló
nekem is w2 csimmám van, nekem másfél éves kb, eddig semmi baja nem volt, most kezdett repedezni a bokámnál a műanyag része a sok hajlítgatástól...
haden solders?
Nekem is. Már csizmákat is gyárt?
w2-ről egy sampon jut eszembe először
Estét!
Beszállok a csizmás témába egy kicsit énis a tanulás közben...
Nekem W2-őm van,3-dik használatnál az egyik csat leszakadt a picsába ott ahol a vége benne van a csizma részben, egyszóval ajánlom mindenkinek
Jaja! Mentem vele 1 kört. Nagyon nehéz volt róla leszállni Nekem eszméletlenül tetszik.
Palkó?

A cr 500-ra nem voltam rákattanva, de a crf 450-et megkergetem.
Próbáltad már?
Nekem a Jézuska a szponzorom, de sajnos évente csak egyszer adakozik, ezért sietnem kell.
Na meg az akciók is lejárnak.A vételár nem számít, ahogy Gábor barátom mondaná:
" Nem baj, hogy bukunk, csak a pénz forogjon".

Köszike a válaszokat.
ebben igazad van!én következő csimmám gaerne sg10 lesz
de meg vagyok elégedve az oxtarral is
Sajnos nem Csak ha vita van akkor beszállok én is Ahogy egyik cimborám mondaná: Mindenből a plafon!
jogos,télleg igy van
mire talp elkopik szétmegy más része is
2évet kibir
aztán kuka
neked az van?
nagyon-túl variáljátok ezt a csizma vételt mire a talpa elkopik addigra a felső része is tönkremegy, vagy már szét van taposva! De az biztos, hogy lehet talpalni bármelyiket lehet az varrott v. ragasztott, ezt elhihetitek mert nekem szakmába vág
De egy szónak is 100 a vége mindenki olyan csizmát vegyen amelyikhez van kedve

Nekem erre esne a választás, mamuszkás ami kivehető erősített boka és sarokrész, csuklós kivitel szerintem könnyebb váltani és fékezni benne, és járni is, részemről az sem utolsó szempont
Tech 10!

egyébként én sem értem h mitől függ h lehet-e cserélni 1 csizmán talpat, vagy ez úgy van h ami varrott-talpú az cserélhető is?
a végén az lessz ebből h veszel 1 marék acélbetkós bakancsot aztán az olcsó is meg jó is
Azért arra majd kíváncsi leszek hogy melyik cipész fogja neked ezt a melót elvállalni (meg előtte hány lesz amelyik nem) és mennyiért...meg hogy a javított talp meddig fog fentmaradni...meg ilyenek
Nekik a szponzor adja - vagy neked is? Mert akkor tényleg tökmindegy meddig tart és mennyibe kerül...
Ebben igazad van Balikám. És, hogy milyen gyorsan változnak a dolgaok.
Az előbb a kolléga még szentül hitte, hogy nem lehet csizmán talpat cserélni.........aztán mégis.
Ha a magyar, és a világ legjobb motokrosszosainak megfelel, lehet, hogy nekem is jó lesz.
A mai világban már semmi se a régi. Az XL is egyre többet bassza át a fejemet