Ha zörög a DR-Z az nem biztos, hogy a szelephézag miatt van.
Tanulságként. 14.000pár száz km van az én DR-z-ben (még garis) nagy volt az olajfogyasztásom, füstölt is, meg egyre szarabbul ment.
A hengerfalról levált egy ponton a bevonat (Scem réteg) és ez folt csak növekedett.
Most kap új hengert, dugattyúval, összes tömítéssel, kiegészítőkkel.
A motor folyamatosan szervizelve volt, jó olajjal ment, mindig bemelegítettem, vigyáztam rá, nem ütöttem vágtam, még is ez történt vele. Gyári hibás.
Szóval akinek nagy az olajfogyasztása....az baj.
Egy dolognak örülök, hogy új motort vettem, sajnos használtba is belenyúlhattam volna, és ha gari nélkül veszem akkor ez most drága mulatság lett volna.
nincs semmi gond az injektorral havernak is k8-as van és jó neki,bitang erős
a következő motorom nekem is rmz lessz ha elviszik a Dr. z-t
nézd meg a videóimnál
DRZ inkább a kivétel, szinte az összes, általam hallott/próbált versenyenduronak/krossznak olyan a hangja (új korában is) mintha azon nyomban szét akarna esni...
a KTM-emnek annyira herélt hangja tudott lenni olykor (olajtól függött), hogy attól féltem, hogy rögtön csapágyas lesz, aztán kutya baja nem volt annak sem. A DRZ ahhoz képes Schaffhausen.
Gábor (kx250) barátomnak ma hajnalban megszületett a fia!
Gratulálok nekik és minden jót kívánok.
Tanulságként. 14.000pár száz km van az én DR-z-ben (még garis) nagy volt az olajfogyasztásom, füstölt is, meg egyre szarabbul ment.
A hengerfalról levált egy ponton a bevonat (Scem réteg) és ez folt csak növekedett.
Most kap új hengert, dugattyúval, összes tömítéssel, kiegészítőkkel.
A motor folyamatosan szervizelve volt, jó olajjal ment, mindig bemelegítettem, vigyáztam rá, nem ütöttem vágtam, még is ez történt vele. Gyári hibás.
Szóval akinek nagy az olajfogyasztása....az baj.
Egy dolognak örülök, hogy új motort vettem, sajnos használtba is belenyúlhattam volna, és ha gari nélkül veszem akkor ez most drága mulatság lett volna.
na éjszakát léptem
mert akkor érdekelne 1 beszámoló
a következő motorom nekem is rmz lessz ha elviszik a Dr. z-t
nézd meg a videóimnál
panasz
te kis állom szuszék