Lehet, de meghallgatta a szerelő haver, és ő javasolta, hogy inkább nézessem meg, mert beverődhet a szelep, stb. Én meg nem nagyon értek hozzá, aztán megnézettem. De szerintem sem lehet nagy probléma 8500-nál, de így legalább nyugodt vagyok, hogy nincs gáz vele.
az enyémnek is kurva nagy hangja van.... de inkább levegőszűrő tájékról, ien kibaszott erős szívó hang....lehet érdemes lenne szűrőt cserélni? mindig kimosom meg olajozom...
Jó estét!
Csak azt a tapasztalatomat szeretném megosztani veletek, hogy hallottam egy kis szelepciripelést a hengerfej környékéről (8500 km van a vasban), és nem hagyott nyugodni a gondolat. Elvittem hát a gépet a szakszervizbe, ahol bemérettem mind a 4 szelephézagot, és mindegyik bőven tűréshatáron belül, gyári értéken volt. Most, hogy számokkal alátámasztották a dolgot, nem foglalkoztat a kérdés, lezárom annyival, hogy ennek ilyen a hangja, oszt szevasz. Tehát akinek ciripel, hát hadd ciripeljen tovább, ez a legtöbb esetben nem jelent hibát. Talán hasznos az info....
Üdv!
amúgy lehet nem rontották el...
az első képen az S-nek a betétje van..... ugyanez a méárete annak ami az enyémben volt
a második képen van az SM mérete nagyvas.hu szerint... és a csávó ilyet is adott.... szerintetek nem fog kiesni ha beleteszem a 67 mm-est? mert edddig a hosszabb volt bennne....
Heló!
Kicseréltem az izzót elől és azóta ha váltok felfelé, felkapcsol a fényszóróm!
Volt már valakinek ilyesmi gondja?
Valaki esetleg tudja mi lehet a gebasz?
Hihetetlen amúgy, mi köze van hozzá?
szió!
felkeltem, ... jaaa hogy te már dolgozol? hooogy sajnállak és ne kötözködj, te dagibb vagy nálam
Apukám megcsinálta az ágyamat, így nem kellett a romok tetején billegnem
Kifizettem DR ikrek lakbérét is erre a hónapra, így már igazán kijöhetnének a kórházból. Előző hónap totál felesleges volt garázs téren
én is fülelek mindig
de fölöslegesen,ez ilyen és kész
Csak azt a tapasztalatomat szeretném megosztani veletek, hogy hallottam egy kis szelepciripelést a hengerfej környékéről (8500 km van a vasban), és nem hagyott nyugodni a gondolat. Elvittem hát a gépet a szakszervizbe, ahol bemérettem mind a 4 szelephézagot, és mindegyik bőven tűréshatáron belül, gyári értéken volt. Most, hogy számokkal alátámasztották a dolgot, nem foglalkoztat a kérdés, lezárom annyival, hogy ennek ilyen a hangja, oszt szevasz. Tehát akinek ciripel, hát hadd ciripeljen tovább, ez a legtöbb esetben nem jelent hibát. Talán hasznos az info....
Üdv!
De azért a családban megvan a "kis" DRZ-E. :)
az első képen az S-nek a betétje van..... ugyanez a méárete annak ami az enyémben volt
a második képen van az SM mérete nagyvas.hu szerint... és a csávó ilyet is adott.... szerintetek nem fog kiesni ha beleteszem a 67 mm-est? mert edddig a hosszabb volt bennne....
Hálás vagyok
ráad nem adott blokkot a csávesz, remélem vissszacseréli, ha nem képenverem....
mert ha igen akkor
jó drága neked
normál mindkettö
nagyvas.hu ról
vettem ma fékbetéteket első hátsó 11400... SM-é, puha keverék, Lucas
ti mennyiért szoktátok venni?
Kicseréltem az izzót elől és azóta ha váltok felfelé, felkapcsol a fényszóróm!
Volt már valakinek ilyesmi gondja?
Valaki esetleg tudja mi lehet a gebasz?
Hihetetlen amúgy, mi köze van hozzá?
felkeltem, ... jaaa hogy te már dolgozol? hooogy sajnállak és ne kötözködj, te dagibb vagy nálam
Apukám megcsinálta az ágyamat, így nem kellett a romok tetején billegnem
Kifizettem DR ikrek lakbérét is erre a hónapra, így már igazán kijöhetnének a kórházból. Előző hónap totál felesleges volt garázs téren