Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hozd csak el.. aztán bandázhatunk itt sárvár környékén
legalább látom majd drzsadam volt motorját
szia gondoltam most már nem kelsz korán
kaptál uj ágyat vagy a rom halmaz tetején alszol
tudom tudom huzak dolgozni
Gerecsemotor ők úgy tudom bontottak S-t. link
"kifogásbajnok" ?
Ha a FŐSZERVEZŐ ÚR ilyen poszttal megtisztel biztos megérdemlem,sajnálom,hogy "kistársaimat" ennyire elhanyagoltam és ezzel kegyvesztett lettem de (nem magyarázkodom) kivánom legyenek helyemben és leszarom nagyívben ki mit gondol!
Vagy másképpen "be.......ja" mindenki!
figyu már!neked is van drz d?
meg ha van msn ed nincs kedved kicsit dumálni?
Adatot nem tudok,egy teljes pályanap kb 1-1,5 deci Castrolból.Motult még mindíg nem próbáltam,de aszongyák aztat nem eszi.
Sziasztok! Kéne egy kis segítség abban hogy melyik motorbontóban találhatnék drz altkatrészt pl:telefonszám jólenne:)
Jah és még annyi hogy vki tud vmi adatot mondani hogy a saját drz jének mennyi az olajfogyasztása kb?
Szasztok!
Fel szokott még itt bukkanni Speed DRZ nevű egyén?
nagyon szép és jó is
láttam élöbe
hangját is hallotam
elfogadnám én is
Sziasztok!
Egyetértek veled Bali. Szerintem is jó gép :D meg szép is.. nekem legalábbis tetszik...
egyet értek az elötem szoloval
zsir gép és a drz az egyik legigénytelenebb motor
de a karbatartás be kell tartani és nem lesz gond
asszem h megéri eljönnöd, én szeméjesen ismerem a gazdáját, és 1 nagyon szép motor, és nagyon 1be van, hidd el megéri az árát
Sziasztok !

-Azért írok ide nektek mert motorvásárlás elött állok és már meg is van az "áldozat".... Teszek fel 1 képet róla esetleg ha valaki ismeri a motort látta stb..akkor írhatna nekem róla h mennyire van egybe a gép, műszakilag esztétikailag ...Mert elég messze van én vas megyében vagyok nem akarok csalódni ! És maga a Drz-ről is véleményt mennyire megbízható jószágok .. Köszönöm szépen aki segít 1 kicsikét is a döntésben ! Sziasztok
ezt nézd komolyan kedven támat inni felhivoma figyelmet az utolso aktrakciora , ,
Csak bátran
Pénteken elhozzuk mocikat, hétvégén remélem jó idő lesz
akkor kérdezhetek bármit
prof asszony
dagi , , ,
Muszáj volt!
A tudásnak szó szerint súlya van
Este leszakadt alattam az ágy De komolyan
szia látam nagyon dzsuke
látom elkezted az agyrombolást
Szijjja tengeri élőlény Nézd meg vicceket
jó estét emberek