Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagyis NEM!
A rajz szerint a két vezetékes csati nem csatlakozik sehova.
szép ára van
Végülis, vissza is tehette az eladó a rosszat, elvileg annak is meg volt. (UIW-... volt a rendszám, nem tudott törzskönyvet adni, pedig jó moci volt... Kíváncsi lennék mi lett vele?)

ITT egy hirdetés, itt látszanak a csatlakozók, mindegyiknek kell ellendarabja legyen a kötegben.
Van neki óra csak üres a kijelző
Levi 71 tudna segíteni .
Nem ismeri valaki személyesen meg mondhatná neki, hogy hiányoljuk a fórumról!
Az S és az SM órája ránézésre egyforma, a csatlakozók is, azonban más a cikkszáma, tehát lehet, hogy a sebesség áttétele nem egyforma.
Más szavakkal. Felrakható egyik a másik helyére, de lehet, hogy csalni fog.

Minden csatlakozónak meg kell lennie. (Eddig mért?) A spirál forog egyáltalán?

(Majdnem vettem egy óra nélkülit én is. Csak nem azt vetted meg?)
Hali,valakit nem érdekel honda xl 600? csere is érdekell, 600 4t körül
msn:denko94@freemail.hu email:kisdenko@gmail.com
Biza.
Szeva!
Én Bp-en lakom a 21 kerületben,nekem S-es verzió van,de szerintem ugyanaz!
Én vállalkozom a próbára ha gondolod!
vagy esetleg van itt olyan bp-i,vagy környéki drz sm tulajdonos,akinek rápróbálhatnám a motorjára a kilóméterórámat?
te szerelő vagy?
Háde van
gratula neki!
ő volt Lakiteleken ugye?
...mert én bp-i vagyok....
esetleg nincs egy motorszerelő szakember köztetek?
háát nagyon szépen köszönöm a segitségedet,igazán rendes vagy.
Debrecen mellett lakom, de szerintem ha találsz magadhoz közelebb vkit, akinek S-e van annak is valószinű ugyanilyen a csatija...
uhhhh...de nagy király vagy.....:D merre élsz? esetleg ha nem tulmessze,feldugnád az órámat a motorodra?nekem ugyanilyenek a csatik,és a kettes nekem is csak ugy lóg.
nekem is 3 csatlakozó van, a nagy kék, egy közepes fehér és egy kis fehér amiu nekem se csatlakozik sehova...
há figyelj.. kiszaladok és meglesem nekem hány van, sose figyeltem még...
csak világit!semmi számot nem mutat.szerinted van 3-dik csati?mert én egy felületes keresés után nem találtam.
áramot nem kap? vagy ha mész 0-at mutat? mert ha a második eset akkor lehet a spirál szakadt el... első eset meg keritsd meg a hiányzó csatlakozót
Most éppen szakdolgozatommal küzdök + nyelvvizsga ÚJRA . Ma motoroztam megnéztem mennyire csúszik Cimborám elvileg holnap veletek csapat új gépével (crf450r). tavasszal cserélem én is
Átadom.

Te gályázol még?
Mikor ültél utoljára motoron?
Mi van Palkóval?
Jók az infók.

Mostanság élveztük a frissen felújított pályánkat, de holnap KO KEMÉNY endurózás!

Este pedig tejfakasztó buli!
sziasztok.van egy drz supermotom,és van vele egy kis probléma.nem müködik a kilóméteróra rajta.elvittem egy speckó szervizbe az órát,és azt mondták,hogy semmi baja.nekem 3 csati van az órán,de csak kettő van csatlakoztatva,az eggyik csak ugy lóg,nincs ellencsatija a motor kábelkötegén.esetleg tudja valaki,hogy mi a harmadik csati?esetleg valakinek volt már hasonló tapasztalata?megoldás?előre is köszönöm,istván