Mi újság Veletek?
Motorozgatás megy, vagy csak a jó meleg szoba a tuti.
Én ma is nyomtam pár órát a pályán, holnap pedig endurózás lesz.
Iszonyatosan jó a crosspályánk, nagyon tetszik.
azé van a spicvas hogy anyagviszgálatot végezzetek a bmw oldalán, nevezetesen szakadás vizsgálatot
lehet neki se teccett volna, na meg gondolom mint jó endúrósok nektek sincs rendszámotok, tehát nincs mit felírnia sem
egyik atjároba csak azt nem értem ha vissza pofázunk akkor mi lesz nekiál verekedni
birom az ilyen értelme nincs pathelyzetet
azért keten csak legyürjük és gyanus hogy ö huzta volna a rövidebet ha csak le nem lö
ne is mond
belefutotunk egy gyikba letekeri az izomagy BMW ablakát és ki szól
"nem meg montam hogy itt ne motorozatok
még egyszer meg látlak titeket elütlek a picsába "
hogy nem fél hogy össze rugdosuk
egy teljes páncélzatos emberel mitt lehet kezdeni?
ez vicc
Hali Böcsi! Nekem az van a gyári SM-ben. 155-ös fúvóka van nekem benne, de a 160-ast még elbírná, persze hozzá kell állítani a levegőt, és ki kell vágni a légszűrőházat 8X8 cm-re. Ja, és ez csak nyitott dobbal jó. Ha a gyári dobod van, akkor kisebb fúvóka lehet csak. Itt egy kis segítség: http://www.youtube.com/watch?v...
Én a légszűrőt is cseréltem K&N-re. Alacsony fordulaton nyomatékosabb lesz, és jobb a gázreakció. Végre kb ugyanannyit tud. Nekem 154km/h volt a max, gyári áttétellel. Ha lényeges változást akarsz, akkor FCR 39. Na ott már lényeges változás van. Ha valami kérdésed van a beszereléssel, írj nyugodtan. Üdv
A kamerát hozzta már a MIKULÁS ?