Köszi!
igen én is így gondolom elsőkörben. Sokszor leszopattam magam sárban. Azzal azért könnyebb, ráaadásul havas , saras talajon tesztelhettem a 300ast.
Szia!
Havernak volt 250 EXC 2T, nagyon dícsérte. Relatíve tartós, erős mint az állat, van nyomaték is, sokkal könnyebb, mint egy DRZ, de nagyon harapós is, és persze no motorfék, ami endurózáskor nekem nem jött be. Mentem vele anno, de ez nem az én stílusom, lent nincs annyi erő és nyomaték, de középtől felfelé letépi a karod, ha odarántasz neki. Elég agresszívnek találtam a teljesítményleadását, lazább, köves terepen elég könnyen kipörgött, de az is igaz, hogy egy fél másodpercig sem "gondolkozik", ha menni kell.... A DRZ ehhez képest jóval könnyebben kontrollálható, könnyebb vele hátsó tapadást találni a vajpuha gázreakció miatt. Tekintve, hogy versenyezni akarsz, szerintem arra pontosan jó lesz. DRZ-hez képest -25 kg feltankolva, évente egy dugócsere és csókolom. Na kb. ennyi a "szakvélemény".
Húúúúúúúúúúú Szabika,ez aztán a csimma!Ránézésre 7 mérföldes mint a mesében!Remélem jó meleg is mert elég hűvös van kint!A méretét sem látom talán 36,netán 38? Persze csak viccelek,remélem sokat tudsz majd veretni benne,velem 1ütt,persze én a sajátomba!Na jó legyél!
Igazad van...jah 450 kellene de az nekem most drága. Meg így tudok kiszállni a hitelből. Meg a 2t ugymond igénytelenebb talán. Számoltam és ha minden összejön így járok anyagilag a legjobban. a 300 as nagyon erős volt nekem. Mondom a 250 szerintem jó lesz. Kipróbálom...
Csak a szivem megszakad a drz -ért!
Nagy a dilemma!ááá
ez az amúgy!
neked inkább 450 exc vagy 520 exc kellene,testsúlyodhoz
2T annyibó lenne jó hogy kevesebet kell rákölteni mind a 4Tre
viszont nyomatéka nem tudom elegendö lenne e neked
300 EXC az már
amúgy 1elsem mentem még
de nekem ez elött RMX250 2T volt
Szevasz!
Figyu!
A helyzet az hogy lehet hogy váltanék Drz-ről egy 2003 -as Ktm exc 250-re (2T). Szerinted?Milyenek ezek a gépek?Mi a véleményed?
Jövőre szeretnék érvényesülni a verseny szférában. EC, Extrém cross.
Mások véleményét is várom...
köszi
mellete meg 1pár más verseny