Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem csak egy gatya kéne... meg el kéne adnom a térdvédőm...na ne offoljuk szét a topicot,mert seggberúgnak minket! ha úgy lesz,hogy kimegyünk Donorral,gyere utánunk kocsival! Na csaó,húzz bele gumi,és lánc ügyben!
• 2000 Suzuki DR-Z 400

Specifications:

Overall Length: 2,235 mm (88.0 in)
Overall Width: 825 mm (32.5 in)
Overall Height: 1,245 mm (49.0 in)
Seat height: 935 mm (36.8 in)
Wheelbase: 1,475 mm (58.0 in)
Dry Weight: 113 kg (249 lbs)
Engine type: Water-cooled 398 cc DOHC 1-cylinder, 4 valves. 48 hp (35 kW)/ 9,000 rpm, 41 Nm/ 7,500 rpm. Kickstart only.
mindenem van már csak a mez meg a szemcsi hiányzik.a shoxba most van csizmaakció most vettem onnan.diadora mx4 .30 ezer.
gumis létedre egy hónapja nincs gumid! már várom,hogy Te is gyere,minden hétvégén emlegetünk!Pénteken kimész?Auner flohmarkt,én nem tudok haza menni!Van már mindne,csak a mez hiányzik?
Sziasztok!

Eladó egy vadonat új 2007-es Suzuki RMZ 450 motorblokk.

Hengertől lefele minden benne van! 0-km-es!

Egyben, vagy alkatrészenként is eladó! Korrekt áron!

Érdeklődni: endurobolt@gmail.com

06 20 521 84 99
szeva ati bácsi.még nincs egyben a vas .nincsen még gumi meg lánc.ha minden igaz gumi holnap lesz de a lánc csak jövő héten lesz meg.már csak egy krossz szeműveget és egy mezt kell szereznem és mehetünk.jövő héten tuti.
most látok először képet róla,mert nem jöttél el megmutatni!
Szép,szép,szombaton,ha jó idő lesz,akkorí megyünk!
sziasztok.nekem egy dr 600 dakar típusú motorom van.olyan info érdekelne hogy ezeknek a motoroknak van alsó láncvezető görgője ?egy kép akadt a kezembe amin volt?ha valakinek van erről infőja légyszi írjon.ha a méreteket is megírná valaki azt nagyon megköszönném.
miért, mi a baj az önindítóval
hali! berúgósra szeretném átalakítani a dr-zmet. akinek van eladó azt megköszönném:) 06706121953
Mindenhol
Halihó! Klmszabi mi lesz Földváron? Mert ha ott mociznátok, lehet h beszállnék, persze ha megengeditek.
Melós bizony! Szóval max 5 percre tudok beugrani
OK.
Semmi gond.
Hát nagyon oda kell figyelni főleg lakott területen.
Nem fagynának bele a trafipaxos autóba.
Nem lessz mostanába valami felétek?
Mondtad hogy szoltok.
üdv.
Melós a hétvége?

Hozzál cuccot, és tarts egy tesztnapot.

Suzuki, KTM, Kawasaki, Honda. 2ütem, 4ütem, motor, quad........
Az endurós részt egy ideje nem használják, de majd mi kijárjuk.
A krossz pálya tiszta Lakitelek, gyakorolnak a Tolna megyei viperák.

Kedveskedni akarunk a krosszos és quados kollégáknak.
Gyertek Dunaföldvárra, kimegyek nézőnek
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki, hogy a gyári DRZ sárga színnek mi a kódja, vagy a RAL száma? Köszi!
Szasztok!Tudja valaki hogy hol lehetne beszerezni dr-z baseball sapkát?Köszi a segitségeteket!
Dunaföldváron! Cross pályán?
Köszi!
Messze van, inkább veretünk egyet Dunaföldváron, vagy Kaposszekcsőn.
Közkívánatra. Remélem látszik.
A barnás színű a gomba.