Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a motor úgy csinál hogy nem pörög pár másodpercig utána meg pörög új motor beállítva gyárilag van vagy befolyásolja hogy rálett rakva a sportdob de amikor ráraktam a sportdobot nem csinálta hogy lehörög!
azt hogy csinálod, hogy szorul

A lehörgés az lehet hogy beállítási probléma
Szerintem!
Sziasztok!Segítségeteket szeretném kérni!A ti motorotok is szok mindig olyant csinálni amikor beindítod hidegen először úgy megy mint ami szorul utána pár másodperc után felpörög?A másik meg ha hirtelen huzkodom a gázt egymás után nem kipörög hanem inkább lehörög?Válaszotokat előre is köszönöm!
Ára 850 ezer HUFF
Hali

Haveromnak eladó a drz-je 2005 ös rendszámos Albert tuning dobbal Gyári vastag alu kartervédő! Megkimélt állapotban szó szerint.
Szívemből írsz

olajszivattyú műanyag fogaskereket darálta le ez szokott a hiba lenni meg van ott még 2db 6-s csavar ami ki tud esni,és megakasztja a fogaskereket
észrevetted még mielőtt gajra ment a motor? hogyan
csörgött,kopogott
Szió!
Patrik (noozsid) lesz a túravezető... én csak annyit beszéltem vele, hogy ferihegyi erdőn keresztül mennénk kifelé. Van arra egy benzinkút a másik erdő (azt hiszem üllői erdő) bevezető részénél, ott megállnánk tankolás és hasonlók... és onnan nem tudom merre akar menni.
Egy bizti, azt mondta, hogy én még kicsi vagyok Tarcsához ezért oda még nem visz
Netjack kiváncsiság üti a fejem hogy hol és mennyiért vetted a sisak kamerád, mert igen jo minösége is van meg minden.
Lemaradtam, segítsetek, akkor merre is lesz a menet Ferihegyről?
jah aszittem drz is jó neki
Robinak csak és kizárólag KTM lc4 jöhet szóba.
ez lett vóna
Hölgyeim, és Úraim beszoptam a f..szt.
Olajnyomás = 0
Olaj le, víz le, dekni le, kuplung le, és eljött az igazság pillanata.......

Várom a tippeket.

Megoldás holnap.
de ha betekerem akkor meg nincs holtjáték
Szia Netjack!

Bocsi, de elkevertem a linket amit a sisakkamerádról kültél.
Feldobod még egyszer?
Köszike.
na jóéjt
oda is irtam
hogy nem megyek tarcsára holnap
veletek megyek
SV
én tuti ilyet vennék a helyedbe
olcsó jó
szép is
és a hangjuk
de milyen gsxr lett volna? kíváncsi lettem :D
Hello!
lenne egy 44.5-es Alpinestars crosscsizmám(45-ös lábra még jó)
20.000ft-ért, csere érdekel bármilyen motoros cuccra, de inkább nagyobb csizma..
ha érdekel akkor a hirdetéseim között megtalálod..
akkor mind1
Szió!
A 11es tali stimmel... de én úgy tudom nem Tarcsa felé megyünk...
jha a gixxer szóba se jöhet... :S nem szeretem azokat a gépeket annyira.. szépek meg minden de egy V motor... bááá :d
Hát túra vagy túra-sport gépet... mindenképpen V motor legyen... Gondoltam a TL1000-re meg a Honda vfr800-ra.. Csak nem tudom még... sok idő van még tavaszig