Sziasztok!
MA letéliesítettem a gépet, letoltam a fűtött garázsba. De mondom megnézem előtte az olajat. játratom majd hagyom és nem éri el a pálcát.... na fasza mondom... öntöttem hozzá fél decit járatok újra... és hagytam egy kicsit... a felső nívó-n volt... Kezdtem megijedni hogy eszi az olajat...
Én sem tudom,hogy milyen gomba. A szerelő srác sem tudta hogy mekkora a drz olajnyomása, ezért mondta is hogy nem tökéletes.
Alapjáraton lefele gurulva néha ég a lámpa de gázadásra elalszik.
Arra megfelel,hogy van e olajnyomás vagy nincs. Ha gázadásra sem alszik el akkor van gáz.
Szerintem egy pár tízezres generáltól megkímélhet.
Köszi a képeket.
Ma körüljárom hogy milyen gomba lehet ez...
Bízzunk benne hogy a suzuki mérnökei is olvassák a fórumunkat,és garanciában pótolják a vélt hiányosságot a motorokról.
Össze jövünk páran (8-10), ÉS MOTOROZUNK EGY JÓT.
Örülnénk, ha csatlakoznál.
Holnap beszélek a pálya üzemeltetőjével, és este írok, hogy mi lesz a forgatókönyv.
MA letéliesítettem a gépet, letoltam a fűtött garázsba. De mondom megnézem előtte az olajat. játratom majd hagyom és nem éri el a pálcát.... na fasza mondom... öntöttem hozzá fél decit járatok újra... és hagytam egy kicsit... a felső nívó-n volt... Kezdtem megijedni hogy eszi az olajat...
9000/db.
üdv:Fekete Laci
Alapjáraton lefele gurulva néha ég a lámpa de gázadásra elalszik.
Arra megfelel,hogy van e olajnyomás vagy nincs. Ha gázadásra sem alszik el akkor van gáz.
Szerintem egy pár tízezres generáltól megkímélhet.
Köszi a képeket.
Ma körüljárom hogy milyen gomba lehet ez...
Bízzunk benne hogy a suzuki mérnökei is olvassák a fórumunkat,és garanciában pótolják a vélt hiányosságot a motorokról.
többit msnen
Kicsi DR babák új helyen laknak holnaptól, de hétvégén szívesen kilátogatnak ferihegyre és várják a játszótársakat is
Amúgy iagaza van DRZ07-nek. A tankot akarom újrafujatni.
nekem csak jövőhéten póstázzák
Örülnénk, ha csatlakoznál.
Holnap beszélek a pálya üzemeltetőjével, és este írok, hogy mi lesz a forgatókönyv.
Aki nem az meg......... ........vágjon fát.
Tudom, hogy ez DR/DRZ topic de hátha tud valaki segíteni.
Ha valaki tud szerelési útmutatót Suzuki RMz 450-hez az légyszi tegye fel az elérhetőséget.
Előre is köszönöm
sötét világos SÁRGA!
mi a ráknak volna RAL száma? ennek a sárga műanyagnak?
Két év alatt annyit fakul, hogy már úgy is más volna a kódja!
Neten se nagyon találtam többet.
mikor csizmavásárlás előtt álltam nézegettem, csak duplája volt...