Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg is beszéltük
mehetünk hogyne
még lehet idén is
remélem jövöhéten meglesznek az új cuccok a DRZhez
és akkor hajtás
látam hogy élvezted majd még mehetünk oda
én is fáztam
pedig bevoltam öltözve rendesen
ú az a homokbánya de jó volt
hideg szivot ki , kicsit fáztam vissza fele
112km ma
és nem kellet tartalékra raknom
én annyira nem fáradtam el
holnap azért lehet megérzem
nagytarcsa fárasztóbb
elfáradtam ,
én nem hinném
tudtommal nem, mert nagyobb a leömlő átmérője igy van E-sek?
Hali lenne egy kérdésem , az E-s drz-re kompatibitis az S gyári halk dobja ?
minusz 150ccmet a drzéhez viszonyitom
érezhetö az a minusz 150ccm
de fajin kisgép berugása kicsit nehézkes
mármint nem lerúgni a kart,hanem hogy jól rúgjon rá az ember
kezdésnek tökéletesen megfelel
vagyis újra kezdeni mert kornél annó már motorozott
csak kihagyott pár évet
többit majd ö elmondja
kurva sokan voltak, nem is tudnám megszámolni hányan, eleve voltak a krosszosok vagy 15en kb, meg vagy 20-30 enduróst biztos láttam, meg volt sok pit, meg haver az sv 650el meg én az sm drzvel mondjuk én mentem is fel a siratókra vele csak kicsit kapart
nah a két s-es el találkoztam (kék, sárga) beszéltünk vagy 20 percet, kipróbáltam az egyiket leo vince dobbal volt, de nem volt erősebb mint az enyém sima belezettel
én még 3at is láttam egyszer jött két S-es egy sárga meg egy kék, meg előtte egy E-s egy ktm-es sráccal, tiszta tömeg volt ma
höhö, én is találkoztam ma 2 másik drz-s kollegával debrecenben a crosspálya mellett
és mit tapasztaltál?
Mi volt a jelenség? Fura motorhang, vagy ilyesmi? Mert ugye olajnyomás visszajelző nincs ezeken a csodás masinákon, pedig Q hasznos lenne.....
az 1ik DRel mentem
láttam a képeket a DR/DRZ találkozóról majd várom a tapasztalatokat az új DR tulajoktól a mociról, ha erre járnak
az új fórum gépek jó volt a mai nap
DE melegben is csinálta hogy hirtelen huzkodtam neki és inkább megfulladt mint kipörgött de ezt álló helyben értem nem menet közben!
Szia!Köszönöm szépen!És ilyent hol lehet venni?Válaszod előre is köszi!
"nem pörög pár másodpercig utána meg pörög"

sportdob mikor ráraktad akkor még lehet hogy 20C°volt most meg 0C°körül van a hőmérséklet és lehet hogy hozzá kéne állítani
(lehet kéne venned egy ilyen levegő állító csavart hogy ne keljen vele sz....kodni)