Ha szeretnéd hogy a motorod mindig a legjobb teljesítményt adja le ahoz állítani kell a levegőt is, és ez a DRZ-nél elég macerás ,bitfejel férsz csak hozzá nehézkesen,ha meg kicseréled az állító csavart erre a csavarra könnyen tudod állítani kézzel
Lóestéket!
Király volt a tegnapi menés, Bécivel hazafelé összefutottunk egy KTM-es meg egy quados ismerőssel, onnantól 4-esben mentünk tovább, aztán kicsit elveszítettük Bécit, de közben találtunk egy gazdátlan lovat meg egy lovát kereső lovast úgyhogy még jó fejek is voltunk mert visszavittük a bácsit a lovardába...amúgy majdnem nekem is összejött a perec a végére, sikerült rámenjek egy mocskosnagy betonkockára (ne kérdezzétek hogy nem vettem észre ) úgyhogy kicsi nekem is megbokrosodott a paripám, de végül nyeregben maradtam (mondjuk inkább a szerencsémen mint a tudásomon múlt) ...
Faragjunk a Yosi árából.
Ha közelít a megegyezés esetleg kipróbálható.
Arra gondoltam, hogy Kalocsán felrakni.........hang, teljesítmény......
Mi már üzleteltünk egy E-s dobot, emlékszel?
A benzinkúton ütöttük nyélbe.
Jut eszembe, beszámítod?
Csak telefonon fogsz elérni, mert ma estétől szerda reggelig külföldön vagyok, utána Siófok, aztán elvileg Kecskemét környéke, ha érdekel a gumi. Tán legegyszerűbb, ha sms-t küldsz. Üdv.
Szia. Itt a kép a gummáról. Ha meg akarod nézni szerda reggel, szólj. Korán lennék K.mét környékén, munkaidő előtt.
Lemostam a gumikat, mert nagyon porosak voltak.
Üdv, Danez 30/342-8657
Érdeklődni szeretnék hogy nektek a DRZ-k mennyi olajat csippentenek meg olajcserétől cseréig? Válaszotok előre is köszönöm.
na miaz kornelhhh mitörtént?
Próbáról is lehet szó rajta van még a motoron.
Persze hogy emlékszek rátok.
üdv.
Király volt a tegnapi menés, Bécivel hazafelé összefutottunk egy KTM-es meg egy quados ismerőssel, onnantól 4-esben mentünk tovább, aztán kicsit elveszítettük Bécit, de közben találtunk egy gazdátlan lovat meg egy lovát kereső lovast úgyhogy még jó fejek is voltunk mert visszavittük a bácsit a lovardába...amúgy majdnem nekem is összejött a perec a végére, sikerült rámenjek egy mocskosnagy betonkockára (ne kérdezzétek hogy nem vettem észre ) úgyhogy kicsi nekem is megbokrosodott a paripám, de végül nyeregben maradtam (mondjuk inkább a szerencsémen mint a tudásomon múlt) ...
A videok meg amiket említettem:
DirtWise
DW Advanced#1
Megvan mindkettő, elég jók
Ha közelít a megegyezés esetleg kipróbálható.
Arra gondoltam, hogy Kalocsán felrakni.........hang, teljesítmény......
Mi már üzleteltünk egy E-s dobot, emlékszel?
A benzinkúton ütöttük nyélbe.
Jut eszembe, beszámítod?
Meg van.
hívj.20-5-636-213
Üdv!
Lemostam a gumikat, mert nagyon porosak voltak.
Üdv, Danez 30/342-8657