Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csá
hallod mit akarsz venni? van 1 srác, 600as gixxert adna sm-ért
mit akarsz helyette
még nem próbáltam
de biztos jó
maradok a motorozásnál én is
de van más hobbim is
igaz nem sport
Én szívesen mentem voltam csak bekrepált az első kerekem!
Talán próbáljam 1keréken?
ferihegyi pályánál lesz kis összeröffenés és motorozás
11kor
én nem megyek most tarcsára
sorry
Köszi az infót, inkább elviszem valakihez aki ért hozzá!
De ki?
köszönöm a jókívánságot
De igen az enyémet szeretném tavasszal piacra dobni... Addig kapna még 1 új gumit előre mert hátul új meg kapna új láncszettet... kategóriaváltás miatt adnám el... Ha el tudnám adni..
lehet hogy én is eladom
Sportágat váltok ez nem olyan veszélyes de nagyon jó
Ez csak vicc volt de tényleg tetszett!
Dobtam neki sms-t, de még nem válaszolt. Te nem jösz?
Mit szólnál mondjuk délután 1-hez?
én nem tudom mi lesz tarcsán holnap
hivd fel noozsidot
mielöbbi gyúgyulást
és üdv a köreinkben ismét
ugye nem a tiéd eladó
2003as
az megfizetethetetlen
Sziasztok,
Holnap akkor hánykor van találkozó a kerítésnél? Ki jön?
Sziasztok!
Rég voltam már itt.... Sajna az idő egy kaki hogy motorozzak ráadásul tüdőgyuszit is kaptam
Azt szeretném kérdezni hogy egy 2003-as megkímélt szép DRZ mennyit érhet? Szerintetek..
móka mester jelen ismét
hajrá sanyika
Csak a folyamatos figyelés lesz jó.
Hihetetlen, de azonos (pl. 90 fokos) küllőanya elforgatásnál is lehet bele nyolcast tenni. Rengeteg kerékpárfelnit és egy-két motorfelnit centíroztam, de a szisztéma alapvetően ugyanaz. Én mindig teszek a villára valami ellenőrző mérőt (lehet egy fixen rögzített drótdarab, vagy kinek mi tetszik), ami jelzi a felni oldal és függő elmozdulásait ("nyolcas" és "tojás"). Először a nyolcasokat kell kiszedni, utána a tojást (ha van). Fontos, hogy a nyolcas kiszedésénél az ellenoldalt kissé lazítani kell, azt az oldalt, ahová húzni akarod, azt meg feszíteni. A csak feszítéses módszerrel egyfelől tojást csinálsz, másfelől szükségtelen feszülstséget raksz a felnibe és a küllőkbe is. Ha nem nagyon értesz hozzá, akkor lehet, hogy érdemes szakit felkeresni, mert "kezdő" koromban én is elcsesztem egy-két jó felnit, szerencsére a magaméit. Nem vagyok a téma szakértője, de remélem tudtam kicsit segíteni.
hallod, meg fogsz lepődni de még 1x sem estem pofára mondjuk le is kopogom, de van még mit fejlődni azért bőven...
nem rossz ötlet
Nem szupermotyózom, de nem rossz mutatvány.
Arra volnék kiváncsi, hogy hányszor esik pofára az ember, míg megtanul stoppizni....
akkor meg lükibe maradna
most lehet stopizni kéne vele és lehetne visszaváltani
víz le kimaradt
akkor olaj le kuplung oldali dekni le és már látni is fogom a problémát
necces cserélni?
akkor nagy GÁZ lehet ha6-ban maradt mert csak 5 sebességes