Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SM szett 220e ft. plussz gumi lánckerék féktárcsák,bukó gombák.
A rendszer 120e ft.
Mennyi az sm szett és a rendszer?
Szia.
Most jött a válasz a Suzukisoktól, hogy az E és S hátsó felniméret kompatibilis. Majd küldöm a képet. Üdv.
Hali.
Lenne pár eladó cuccom.
Drz 400 ACERBIS 15L tank.
Yoshimura Off Road RS-3 kipufogó rendszer.
Excel gyári SM Kerék nagyon jó utcai gumival+ pirelli vágott slick gumival összes tartozékkal!
DRZ 400 E 2002.11.havi K3 AS modell.Extrákkal vagy anélkül.
Drz 400 s-sm-e gyári lámpa,műanyagok,féktárcsák,kipufogó,K&N légszűrők.
Hívjatok. 06-20-5-636-213
hát akkor jó hogy így vetted észre és nem ment szét a hengerfej,henger,stb, ha jól tudom az a műanyag fogaskerék nem drága pár e ft ha csak azt kell cserélned, jól megúsztad ezt az olajnyomásos akciót
igen ennél a srácnál,csak nincs a képen
AFAM XSR ez bevált
Jaa:) Hát földesen énsem tudom elindulsz EGYENESEN xd. Légvonalba, minden faluba van temetö és viztorony ezek segitségével odajutsz
Hát kövesuton tudom merre kell menni . Földesuton kéne, mert ugye nincs jogsi ...
De azért köszi !
Hát ja akkor nem laksz messze, de azért nem is a szomszéd faluba laksz.
Andris 51! Asszem az elkerülönél van egy körforgalom ööö hogyis mondjam ami kaposfüred felé megy na arra kell menni egyenesen végig kaposvártol kb ojan 50 km. Azért mondom mert mi voltunk már sokszor (apu off-road ozik). Amugy nem laksz messze tölem én Lábodi vagyok
Értem. És ha meglenne beszélve elötte hogy mennénk akkormár el lenne rendezve minden ? Vagy minden egyes motorra/motorosnak kell külön engedélyt kérnie ?

Csak nekünk meg kell oldani a kijutást valahogy.
Én is így tervezem.
A terület az önkormányzaté, és engedéllyel motorozunk.
A helyi kollégák vezetnek, és segítenek.
JÖVŐRE?
Jövő héten.
Na jó ez túlzás, de novemberben még tuti megyünk.
Írok, hogy mikor.
Szabikám! meghótt a te motorod is
balszerencsések vagyunk mi Kelemenek

bár az enyém ha minden jól megy hétvégére kész
És ez pontosan hol van Babodon ? Hogy müködik itt a motorozás ? Oda megy az ember aztán késsz ?

Nem is lakok tőle messze és még sose voltam ! Motor nélkül se . De még csak képen se nagyon láttam. Jöttök jövőre is ? Összehozhatnánk egy ilyen nagyobb közös menést .
Nagyon faszán néz ki.
Annyi ?
Lefotózom.
Szabi,
Tudnál esetleg egy fotót küldeni erről a fogaskerékről a gyengébbek (pl. én) kedvéért. Nem vagyok képben, hogy hol is van ez. Jó tudni a problémát, mert én is gondoltam rá, hogy hogyan veszem észre, ha nincs olajnyomás. Kösz.
Ez csak a csomagolás.
Az erdei endurós rész, na az a tuti.
Az első kör 1 óra 50 perces volt.
A második csak 1,5 órás.
A második körbe már én is beszálltam.
És még néhány pillanatkép:

Ja és, hogy mit csinál egy gyalogkakukk?
Tesztnapot tart, és motorozik az elfáradt kollégák paripáival:
KXF 250, EXC 450.........., és természetesen DR-Z 400
tetszik a hely
kitudnám magam élni
azok a kaptatók