Ha Győrből mész a 82-es úton Balaton fele. elhagyod a győrújbaráti leágazót, utána kb 100m balra , át a vasúti átjárón. És ott is vagy. extrém -katlan , sár , minden ami kell..elég necces .....
Szasztok!Mentem én is a mai extrém endurón Nyúlon. igaz csak pár kört, kb 1órát de azért az sem rossz. Egyszer kiálltam kerékre, esetleg ha valakinek meg van a videó vagy kép vagy valami szóljon vagy küldje , köszii!
engedély nem kell hozzájuk
elvileg
viszont elövigyázatosság az kell nagyon
tiszeteletben kell tartai hogy ök vadállatok és hogy nem szabad piszkálni öket
van 1-2 erös mérgü pókom ami nagyon aggressziv,és rájuk különösen da kell figyelnem
de a legtöbb elég jámbor
DRZén még nem ültek
de van más állat ami közel került a drzémhez
Szépek a pókjaid, de én ahhoz a táborhoz tartozom, akik irtóznak tőlük. Gyerekkori rossz élmények....
Kell valami spec hatósági engedély a tartásukhoz?
DRZ-n ültek már?
Egy kicsit csuszott,állitottam rajta.Most jo,de már nincs több állitási lehetöség szerintem,és most is határon van! Vagy van még máshol is állitási lehetöség?Már irtam,hogy hol milyen állapotban vannak az állitocsavaraim.Vélemény? Köszi!
Kék. De melegen elhagyja. Kb indítás után 3 - 4 percig füstöl, főleg ha egy kicsit huzom aa gázt . Szar lehet az olaj ? A motoron még a gyári fékbetétek vannak, tehát nem lehet bennt valami sok km.
sziasztok nekem E drz kellene kP BAN FIZETNÉNK 2006 2007 évjárat lenne jó rendszámos és ha van sm szett hozzá az fasza lenne barátom nak kellene nekem van már
djzsozso
mikor volt a verseny Nyúlon?
senki nem tudta még tegnap ezért nem is mentem el
GD!
Írtam mailt a holnappal kapcsolatban!
elvileg
viszont elövigyázatosság az kell nagyon
tiszeteletben kell tartai hogy ök vadállatok és hogy nem szabad piszkálni öket
van 1-2 erös mérgü pókom ami nagyon aggressziv,és rájuk különösen da kell figyelnem
de a legtöbb elég jámbor
DRZén még nem ültek
de van más állat ami közel került a drzémhez
Kell valami spec hatósági engedély a tartásukhoz?
DRZ-n ültek már?
Melegen elhagyja.
Normális jelenség ez ? Olaj lehet a szar ?
ELADÓ Drz SuperMoto!
minden van ami téged érdekelhet. Mondasz egy korrekt árat és viheted!
tel: 06304807856
szerintem sok alkatrész a dr-hez is jó!
képek az adataimnál