Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg antiszociális vagyok
koszonom Vasarnap kiderul mit tud na meg en tegnap Harasztibol amikor jottem csizmaban tetem meg no valtasal meg baratkozni kell ebben a formaban eddig sivatagi bakancsban tenyketem
Szép állapotban van
egyébként szerintem kár hogy átfestették gyáriban nekem jobba tetszett, de a feketére eloxált felnik+teló
Koran! hu csak almodozok 10ig aludhatnek de hamarosan ki probalom osszesen hany pokod van
még meglátom
az a 10óra nagyon korán van
1ségben az erö
minek vennéd le a vízcsöveket?
vedd le 2db 6-os csavart anyira el tudod mozdítani a hűtőt hogy alá teszed a védőt.( helyén szered össze)
szerintem akkor eddig 6 fo kb de nem baj lenyeg a jo hangulat es a jo csapat !Ram is kell majd sokat varni extra bena leszek amm
ki jossz?remeljuk jo ido lesz
lehetne vastagabb
de ez sem rossz
Arról volt szó hogy Béci jön meg még lehet hogy egy KTM-es cimbora is...azért egy bizonyos létszám fölött már macerás a dolog, többet várnak az emberek egymásra mint motoroznak...
köszönöm megvagyok
igaz sok volt a meló a héten
pókok télleg frankók
ferihegy jó hely
bár a pálya elsöre annyira nem 1szerü
nagyon jó utak vannak arra
lehet száguldozni
Timi volt a tanum en meg neki igy meg szuletek az okrek o fedezet autoval en meg gurultam
Köszi...aszittem vastagabb...
Mocimat tegnap Kistarcsarol hoztam be hajnalban Gondoltam fel ebresztunk de az a sok pok
mi kint leszunk ellob gyakorolni mert meg ossze szokas van ,ki von veled meg? minel tobben annal jobb
3mm szerintem
Ajaj...ahhoz nekünk 8 körül el kéne indulni Csepelről
Milyen vastag anyagból van egy ilyen védő?
voltal ott mar?gondolom tuti
Hello hogy vagy?koszonom !hu latam iwiwen pokokat nem semi
Hello jol tudom Ferihegy palyanal 10 re van meg beszelve
Gratula!
Hogysmint lesz akkor vasárnap a menés
Párba vannak a dekni védök