Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Menyire olcsót ?
Sziasztok nem tud valaki olcsó DR 350-et?
esetleg mtorbeszámítással?
előre is köszi.
Kösziiiiiiiii Nem kötözködök
Ikreink lesznek. Hát nem megható?
Sziasztok Ma megkototem uzletet DR 250vettem
Szülinaposok meg ne kötözködjenek
Szió!

Májküldzsekszon-tól veszem a gépet. (Endurocross topikba szokott írni) Képeinél meg tudod nézni a mocit

Valamit csináltak rajta s azóta kicsi füstpamacsot ereget, amikor beindul. (De utána semmi füst! csak indításkor hidegen)
Már mondták, hogy mit kell rajta kicserélni, hogy ne csinálja.. de már nem tudom mi volt az
Szóval ezért csúszik a dolog...
miért! Tőled veszi?
Majd ha megvettetttteteteteteeeeeeeeeeeeeeeeeeee
"Legyen kész hétvégéig" ! mi a probléma vele?

Képet mikor raksz fel róla?
Szevasz Karesz!
Egy erdélyi közös gurulás (terep + aszfalt vegyesben) érdekelne engem is. Ha lesz konkrétum, szólj.
Jobbulást addig is.
Üdv!
okés,várom a hívásod.jobbulást
varj akkor be uzemelem sajat gepet ,
Gyere msn... ne offoljunk fórumot
Jó reggelt mindenki!
Tessék izgulni a leendő mocimért, hogy legyen kész hétvégéig
Ha nem tudom elhozni pénteken, nincs mocizás vasárnap
Nagyon szívesen szervezek egyedül is DRZ találkozót, de az Esztergom környékén lesz. A Kakucs-ring tőlem 110 km-re van, és ez így nem működik a távolból.
Tudok szerezni szállást jó áron (akár kempingben) itt a környéken, és van kapásból több lehetséges könnyű terep+aszfalt vegyes túraútvonal, ami szerintem élmény lenne mindenkinek. Itt van a Gerecse (egyes helyek még járhatók legálisan), itt van a tokodi EC pálya + a Hegyeskő körüli ösvények, a piliscsévi krosszpálya és környékén nagyszerű endurós terepek, a dobogókői hegyi út, a lepencei hegyi út, Szlovákia érinitésével a márianosztrai erdei ösvény, stb., tehát lehetőség van bőven szupermotyózni is meg terepezni is.
Ezt már fölvetettem korábban is, de nem volt érdeklődés.
Ellenben ha van kedved / vagy többeknek kedve eljönni ide, akkor körülvezetlek benneteket akár még ősszel, vagy jövő tavasszal. Érdeklődéstől függ.
üdv.
attól függetlenül Te még szervezhetsz mi elmegyünk

annak idején a Kakucs ring jó ötlet volt
Ha figyeltél, akkor nagyjából ezt mondtam én is...
Tehát marad a DRZ kupa.
Üdv!
Mi ez a 3oldal ?

DR-DR-Z fórum volna ez!,vagy nem?
nem szervezek én semmit!

A Rodeo Ride 34 már 4éve szervezi a DRZ találkozót meg kupát
Szia kakukk! Tudom , hogy készültünk első műtétem után ahogy lábra álltam én haza is leptem a szüleimhez Erdélybe motorral el mentem a haverokkal oda ahova beszeltük, hogy szét nézzek mi merre, egyéb látnivalók, kisebb túrák olcsó szálasok stb. Többen jeleztek itt a fórumon , hogy szeretnének egy Erdélyi túrán reszt venni így szétnéztem meg meg is terveztem mit érdemes megnézni, bejárni és arra készültem , hogy ha mar kell jönnöm júliusban kontrollra Pestre visszajövök motorral és utána mivel én úgyis otthon terveztem tölteni a nyarat ha bárki szeretne egy Erdélyi túrán reszt venni az tarthat velem motorozhatunk egy jót együtt. De aztán mikor a kontrollon megmondtak , hogy meg egy műtétre szükség lesz mindentől el ment a kedvem , meg az élettől is. De semmi baj , jövőre megszervezzük és ha lesznek jelentkezők akkor megcsináltjuk.En a telet a szüleimnél fogom tölteni Erdélybe de havonta azért feljárok Pestre kontrollokra meg ilyesmi, most November elején is Pesten leszek pár napot akkor felhívlak és meg is látogatlak ha úgy lesz egyet beszélgessünk

Jóccaka!

Na inkább megyek mielőtt még rám kened a saját rosszaságod
Legyél jó bácsi!
Jó éjt
Látom, nagyon tetszik neked ez a felszarvazósdi