Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DRZ07 !

Hát azt jó lenne tudni.......
szijasztok aszt szeretném mi lehet akkor a baj ha nemtölt vissza az akksimra?új akksim van
gumi és kipuff(asszem) stimmel nálam is
Valami rémlik
köszi bár 1-2betü kimaradt
1ik ismerösömnek xr400 nál elvileg 1nap motorozás után 1litert evett +
crosspályán
azóta szétlett kapva
Köszi szépen
Nem itt hagyta el a cuccát valamelyik béna motoros?
Valami yamaha TT- vel volt ha jól emlékszem.
Mindig kiabál a bukó alól, de azt nem veszi észre, ha lepotyog a motyó.
A kis bénám.
drz 400s tessék a kép!
enyém is benyal fél litert 1000km-enként
Szia(sztok)!
Tudnál nekem egy hátsó nézetes képet feltölteni?
Vagy már felraktad a sárvédőt?
csáóóó sztem az egy kicsit sok !4 sztem tegyél még egy próbát rakjál bele ugyanoylan motult amit eddig használtl az nagyon fassza csak 15W 50-et sztem kevesebbet fog benyalni! próbáld ki én is azt használok bele
Üdv mindenkinek! Az gáz ha a nyáron a moci 1000 km-enként fél lityi olajat bevágott? 12000 km van benn...Igaz sm-ként volt hajtva és kapta a magas fordulatot, de azért csak ésszel...Ez még normális vagy sok szerintetek? Vagy próbáljam ki majd másik olajjal? Most motul 300V 10W-40 volt benn..Vagy meg kéne nézni a szelepszárszimeringeket? köszi
Hello mindeki Drz-s ! 2003-as, 24000km, kifogástalan állapot, megy mint a barom, megkímélt szinte csak hétvégén használt, sarat életébe nem látott, nincs lepusztítva , szétcsikargatva, xenon stb extrákkal! 750 ezer + hitelátvállalással!

érd: 06 30 537 9419

a képen amit feltöltök nincs rajta a hátsó sárvédőő de az is megvan!
Hogy kifollyon a víz belőle.
Az enyébe lassan 40000km van és a szelephézagok gyári értéken vannak. Pedig az életbe nem volt még állítva rajta...
Jó reggelt Patrik bácsi!
reggelt ma van a hét forguló
Szelephézagot megnézném
Köszi
télleg jó
most akkor vmi bonyolult latinszót kéne
Chromatopelma cyaneopubescens
Nem pálfaiak, csak nem messze onnan motoroztak/tunk Ezt az emelkedőt Te is ismered!
ez nagyon jó