Szia . Utólagos engedelmeddel használtam én is. Egészen megváltozott . Viszont a kis csavarkák az első/hátsó beállításnál meik mit szabályoz ? (DR-z E)
Köszi!
Majd jövőre akkor. Remélem majd találkozunk, meg a többi drz -s fórumossal is. Bakonynánán , Sóskúton haverral szeretnénk indulni, 3ad osztályban. Lehet utolsók leszünk de megpróbáljuk. .
Annyira nekem sem ,csak alkalmattán fel -fel veszem egy kicsit. De jó lenne érezni az igazi holtpontot. Igaz ülve, csak gázzal el váltok 3 dik ba , 4.-ik be már nem merem. Haverom vazz az igeeen. Falu elején felveszi kuplunggal győrben leteszi. Ökör.
Afam , az
bazzz , ezt megint benéztem, nézzétek el nekem!
Szilvi bocsi!Tudom miért Ágiztam le, mert a volt Judo oktatóm dettó ugynigy nézett ki. Mintha ikertesója lenne. kb..
ja mondom azt szoktam én is ,csak most valahogy furán áll.
a kormány is új... vazee azt vettem észre múltkor lehet írtam , megyek megyek..., 3 .dik , állva egykeró , háháá mondom én ilyet is tudok ...ezzel a kormánnyal valahogy jobban megyek mint a régebbivel. Ez keskenyebb 1 -1 cm -rel (csak saccoltam), de valahogy más ,,jobb. Márkára nem tudom mi... Bedő Tom hozta
amikor elsönek találkoztam ezzel a problémával
akkor nagyon volt
azt hittem elgörbült a teló
de kilazitottam a csavarokat a villa kiflinél és beálitottam egyenesre
Biztos ti is találkozatok a problémával...
Egy oldalra esés ,nem is igazán esés, majdnem egyhelyben leteszed a motort és már állítódik is el az első futómű. A kormány úgy áll mintha kanyarodnék. Aztán bakra fel... csavar kilazít ,....beállít.
na mostmár nem is kell tanyálnom már úgy is elállítódik.
A sárvédő a kormánykiflihez képest is , mondjuk jobbra van. Azzal mit tudok csinálni?
Ági honnét sasolod hogy mikor vannak vesenyek? ki rendezi a drz kupa sorozatot? a Suzuki? Mams nem írja. Október 17-18 -n lesz Pannonhalma , szombat quad , gyerek verseny-, vasárnap meg Mx1 mX2 ,50, 65, 85 asszem vhogy így lesz.....
Nekem mindi tartalékon van,és nézem a Km. állást.Szerintem a fulladás nem azért van,hacsak nem részlegesen eltömődött a csapod valamitöl abban az állásban.
DRZ hátsó kerék küllőket keresek.
dacamotor@gmail.com
Majd jövőre akkor. Remélem majd találkozunk, meg a többi drz -s fórumossal is. Bakonynánán , Sóskúton haverral szeretnénk indulni, 3ad osztályban. Lehet utolsók leszünk de megpróbáljuk. .
Afam , az
de az 1kero nem megy
igaz nem is eröltetem
próblémádra én nem tudok mit mondani
Szilvi bocsi!Tudom miért Ágiztam le, mert a volt Judo oktatóm dettó ugynigy nézett ki. Mintha ikertesója lenne. kb..
ja mondom azt szoktam én is ,csak most valahogy furán áll.
a kormány is új... vazee azt vettem észre múltkor lehet írtam , megyek megyek..., 3 .dik , állva egykeró , háháá mondom én ilyet is tudok ...ezzel a kormánnyal valahogy jobban megyek mint a régebbivel. Ez keskenyebb 1 -1 cm -rel (csak saccoltam), de valahogy más ,,jobb. Márkára nem tudom mi... Bedő Tom hozta
akkor nagyon volt
azt hittem elgörbült a teló
de kilazitottam a csavarokat a villa kiflinél és beálitottam egyenesre
am honnan veszed h Ági? mert am szilvinek hívják DRZ74-et
muter azt mondta amég nincs full felszerelésem és nem mentem legalább 1szer a pályán addig nem "versenyezhetek"
Egy oldalra esés ,nem is igazán esés, majdnem egyhelyben leteszed a motort és már állítódik is el az első futómű. A kormány úgy áll mintha kanyarodnék. Aztán bakra fel... csavar kilazít ,....beállít.
na mostmár nem is kell tanyálnom már úgy is elállítódik.
A sárvédő a kormánykiflihez képest is , mondjuk jobbra van. Azzal mit tudok csinálni?
KISKUNMAJSA te (futamidő kb 30 40 perc vagy 8 perc 3-e nevezés,elözö versenyen legalábis így volt)
vagy menjek 1edül
szokásos pécel környéke
mivel a szanki téma nem aktuális már
Ha érdekel tel.:30/542-46-43