Köszi az infót. Akkor melyik állást kell használni igazából, ha menni akarok? Lehet, hogy hülye a kérdés, de józan paraszti ésszel úgy gondolom, hogy PRI. ON állásban néha fullad, ha visszaengedem a gázt, vagy alacsony fordulaton megyek.
Jók a fotók
A következő futam 25-én Lajosmizsén lesz?
Mit kell tudni a futamról? Időben mennyi? 2 óra? Vagy hány kör? Nevezési költség? Egyéb...? Kösz az infókat.
Eladó a szöcske ha valakit érdekel!
Akrapovic full titán rendszer,fém fékcsö,renthal kormány,féklámpa,+idomok,kuplunrásegítő,polisport kézvédő nagyon erös motor.
06306195433 690000,-huf az ára.
Egy másik motort szeretnék venni csak abban az esetben eladó ha az meg van még az eladáskor. Hitelmentes azonnal vihető 2010.06ig vizsga!
Benzincsap őrület:
Tegnap egy kicsit fulladt a motorom, ezért levettem a benzincsövet, hogy megnézzem, van-e szennyeződés, stb. És csak most jöttem rá, hogy a japók átvertek... A benzincsap a PRI állásban van nyitva, ON állásban zárva, és a RES a tartalék. Két éve járok elzárt benzincsappal.... ááááááááááááá Fel sem merült bennem, hogy az ON tulképp OFF. Más tapasztalt-e hasonló problémát 2007-es évjáratnál?
Ismerős a helyzet, két napja mentem kb. 60 km-t, főleg terepen, és a második felében éreztem, hogy kezdek fáradni. Volt majdnem két bukta. Ilyenkor visszaveszek a tempóból, és igyekszem egyben hazaérni.... Mikor megvettem anno a KTM 520-asom, mindjárt másnap olyat dörgöltem vele, hogy majdnem a térdem törött el. Három hét sántítás... Vissza is akartam vinni a mocit a kereskedőnek, de a haverok lebeszéltek.... Jó a videód!
hát igen a súly az nem kevés
de ha a motor nem lehet könnyeb
akkor majd én 73vagyok csak
én motorom teletankolva kb 145kg
néha érezhetö is
de már+szoktam
ezt az 1huzamban sokáig motorozást kipróbálom majd én is
Köszi Gaben!mondjuk a te motorod 10 -15kg-mal nehezebb. Nem elhanyagolandó. Ezzel is lehet küzdeni.(E) nem még azzal,
Át kell esni azon a holtponton ahol beszarsz a fájdalomtól.
Utána addig húzod neki amíg csak akarod. Igaz este utána ,nem szoktam tudni elaludni. Energiarotty. Láttad a képeken nem vagyok vékony gyerek. 21 kg-ot fogytam május óta. most 123 vagyok. 32 fok p.halma meg ilyenek.
Meg nálam az jött be, hogy megfigyeltem hol tudok pihenni, kanyarban vagy lassításkor. sok energiát meg lehet takarítani.
A következő futam 25-én Lajosmizsén lesz?
Mit kell tudni a futamról? Időben mennyi? 2 óra? Vagy hány kör? Nevezési költség? Egyéb...? Kösz az infókat.
Akrapovic full titán rendszer,fém fékcsö,renthal kormány,féklámpa,+idomok,kuplunrásegítő,polisport kézvédő nagyon erös motor.
06306195433 690000,-huf az ára.
Egy másik motort szeretnék venni csak abban az esetben eladó ha az meg van még az eladáskor. Hitelmentes azonnal vihető 2010.06ig vizsga!
Utánajárok de tudomásom szerint 25-e ez kb 99% szervezkedj nyugodtan 25.-ére
de addig is csemegézettek DRZ futam képei nagyon jók
ja és remélem hogy Majsán is ilyen szoros lesz a verseny
Tegnap egy kicsit fulladt a motorom, ezért levettem a benzincsövet, hogy megnézzem, van-e szennyeződés, stb. És csak most jöttem rá, hogy a japók átvertek... A benzincsap a PRI állásban van nyitva, ON állásban zárva, és a RES a tartalék. Két éve járok elzárt benzincsappal.... ááááááááááááá Fel sem merült bennem, hogy az ON tulképp OFF. Más tapasztalt-e hasonló problémát 2007-es évjáratnál?
Utánajárnál, fontos lenne, mert úgy szervezkedek.
nadrág
nem mindig megy 1formán az embernek
föleg ha fáradt
pl szombaton estem keltem én is
pedig ismerem a pályát mind a tenyerem
Ki is égett a nadrágom:
Videó
de ha a motor nem lehet könnyeb
akkor majd én 73vagyok csak
én motorom teletankolva kb 145kg
néha érezhetö is
de már+szoktam
ezt az 1huzamban sokáig motorozást kipróbálom majd én is
csak mindig ugy olvasom a fórumot hogy megkeresem az utolsot amit olvastam és sorba
Át kell esni azon a holtponton ahol beszarsz a fájdalomtól.
Utána addig húzod neki amíg csak akarod. Igaz este utána ,nem szoktam tudni elaludni. Energiarotty. Láttad a képeken nem vagyok vékony gyerek. 21 kg-ot fogytam május óta. most 123 vagyok. 32 fok p.halma meg ilyenek.
Meg nálam az jött be, hogy megfigyeltem hol tudok pihenni, kanyarban vagy lassításkor. sok energiát meg lehet takarítani.
Remélem sikerülni fog.
felrakta a képeket róla
szerintem a telszámot nem véletlenül irta ide
gondolom nem sürün nézi a fórumot