Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kérjél a JÉZUSKÁTÓL hátha neki van
szerintem mezőgazdasági boltban próbáld
eseleg teszkó
na jó nem
rodeó ride-nál biztos van,érdeklődj ott
érdekel hunn van
a lyuk szerintem azért van ha netán víz kerül bele (vagy kondenz víz) ki tudjon folyni.
teló az még szerencse, hogy jobbra és balra mozog az nem annyira, hogy kopog valószínű cserés lesz a csapágy.Kikopott a halszem csapágy.
próbáltad már suzuki kereskedésbe
ahol motorokat árulnak
Lenne egy kérdésem hozzátok: Esetleg nem e tudtok ojan linket vagy boltot ahol tudnék venni suzuki-s pulovert?
Nozsid!
SM tárcsa eladó!
15 Makiért!
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy a gyári kipufogó dobon van egy lyuk na az lenne a kérdésem,hogy az mire jó,mert nekem ott kifúj rendesen!
Amúgy nekem is mozog jobbra-balra a teló ha a gáztartálynál mozgatom,és amikor lefelé nyomkodom a hátulját akkor jó,de ha felfelé rángatom akkor kopog a teló tetejénél ahol mozog ide-oda na az mitől lehet?
9 a kettő
ááááááááá volt már nagyobb is csak lelkileg nem eset jól
Mondj Te egy árat mégis Te akarod eladni
Nekem is. Versenytárs.....
Ha megérkezett a zsé már adom is fel. Max 2 nap a szállítás. Hévégén már verethetsz is vele.
14-47
meg neked rajta van e az a biszbasz ami gábornak szarakszik
mert ha nincs akkor mond már el h h kell levenni
neked S es drz-d van v E-s?
és mekkora az első ill. a hátsó lánckereked?
neked nem motort kelet volna venned! hanem talicskát, az menne egyfolytában egy keréken, belerakhatnád a gázpörkölőt, és az majd lőnééééé a lángot
én AFAM xsr-t használok nekem ez nagyon bevált, ugyan annyit kibír mint a gyári (Parilla)
lánckereket innen szoktuk
óóó nekem adná a jóisten hogy lóje a lángot nagyon fatya golod ha veri..... nemtudja valaki hogy lehet ezt előidézni ?
csáó
nem akarok több sms-t írni kis off belefér a forumba :D
akkor jó lesz így ?
remélem ma este apám még átutalja neked a pénzt és akkor te adhatod fel a sárvédőt
mikor fogod am feladni?
sziasztok!
Eladó 2db túra gumi.
Bridgestone márka mindkettő!
Első : 80/100 21M/C Hátsó: 120/90 18M/C
Első gumin 8mm minta van hátsón 10mm!
Ki mennyit ad érte....
Helló!
Érdekelne, hogy aki 400e-vel terepezik,milyen láncszettet használ.
Csere előtt állok,a gyári 14/47 van fent ,112 szemes.
Hali.Mindenki.
Lenne pár eladó cuccom.
DRZ 400 S-SM Komplett lámpa.25e ft.
DRZ 400 S-SM-E Hőtő légterelő gyári! Nagyon szép!
Pro Taper 28-as kormány magasító.7e ft.
Drz 400 S Gyári kipufogó 25e ft.
Drz 400 SM Tárcsa 15e ft.
tel. 06-20-5-636-213
ja és még mindenki irná h beszart meg szétvan hajtva az téved mert Nem csak nincs időm motorozni és autó-ra akarok váltani