próbáld ki mit csinál ha le van szerelve és le van dugózva... amugy lehet én is leveszem majd róla ha nem durrog tőle, már megsüketülök hosszabb motorozásokon, de amúgy kurva jó ha durrog
nekem azt is mondták h. ha nyitott a kipufogó rendszer akkor amiatt a levegő visszavezető kütyü miatt durrog a rendszer, mivel nyomja a dobba a levegőt és ha kis benya bejut a kipufogóba az berobban...
csá
hallod én mióta megvettem nekem azóta durrog mintha dörögne az ég minden váltásnál meg motorféknél szinte lángot nem löki viszont, legalábbis nem mondta még senki aki utánnam jött motorral...
4000km-rt mentem már a motorral, semmi baja, remélem nem is lesz
ki mit élvez a motoron
de szerintem fatya dolog
am nekem nemdurrog pedig még az a kütyü sincs rajta ami levegőt lyutat a rendszerbe...nemértem neked mi lehet a baj
am meg nekem semmi baj az egykerékel már egész jólmegy de msot az enduróra koncentrálok hisz az sm most pihenhet
csöveket bedugózom
a segitségeket
ha durrog lehet tovább keresgélni
és probléma+szünt
de most nem szünik+
most mit csináljak vele
lekéne mosni
de sötétbe érek haza
igy nemtom átnézni rendesen
mért szivat
adjatok 1CRFXet hétvégére
Meg tudná mondani valaki, hogy az E-s DRZ-nek milyen vastag a kipuffkönyöke? A külső átmérőre gondolok. Köszi
vmi gáz van de még nem tudom mi
motor tiszta szutyok(saras)most nem piszkálom igy
hallod én mióta megvettem nekem azóta durrog mintha dörögne az ég minden váltásnál meg motorféknél szinte lángot nem löki viszont, legalábbis nem mondta még senki aki utánnam jött motorral...
4000km-rt mentem már a motorral, semmi baja, remélem nem is lesz
de szerintem fatya dolog
am nekem nemdurrog pedig még az a kütyü sincs rajta ami levegőt lyutat a rendszerbe...nemértem neked mi lehet a baj
am meg nekem semmi baj az egykerékel már egész jólmegy de msot az enduróra koncentrálok hisz az sm most pihenhet
Kis figyelmetlen!
Szerintem 13 ért már a Tiéd lehet
érdekes hangja van ezmiatt a kipufnak