Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helllo Mindenki

A motor eladó: 700 ezer + hitelátvállalással! Ha Valakit érdekel képet küldök ! érd--- 06 30 537 9419
akkor
köszönöm,hogy foglakozol a témával
megnézem a csöveket
az úgy jó jobra-balra mozognia kell (ugynevezett halszemcsapágy van benne ha jol tudom)
a (túlfolyó-levegőző) csöveket nézted már nem e valamelyikbe kosz van vagy el van dugulva én már sz...tam ez miatt (rumplikon leált, az 1-k cső elvolt dugulva)kitisztítottam
nov. 1-től költözök rákosligetre, szóval a nagytarcsai pálya csak egy köpésre lesz.
noozsid, nagyon megütötted magad?
Jaa, és nem hiszem, hogy ezt egy fórumon kellene megbeszélnünk... Nagyon jól tudod az emailcímem, mivel számtalanszor írtam... próbáljuk meg elintézni és nem kell senkinek senkijét szidni és pokolba kívánni...
legközelebb remélem ügyesbb leszek, elszoktam ettöl a csuszkálástól
azért nem adtad fel egyből!
nekem tetszett ez a sarazás,pont kezdtem volna ráérezni
Szia!

Azt hiszem semmi rosszat nem mondtam Neked, ami édesanyád illetné, szóval kérlek válogasd meg a szavaid!Ja és gondolkodj miért írtam mielőtt még több vásárlót vesztesz...
ha+fogom a hátsó teló tartályát akkor kb 3-3mmert tudom mozgatni jobra-balra
ha nem lesz jó a motorom ami elképzelhetö akkor sajna én nem tudok menni motorozni 1kero miatt
tegnap óta új szerelmem van de jó lenne
Nem értem a kérdésed! A szavaidat kérném megválogatni, mert édesanyáddal úgy beszélsz ahogy akarsz, de velem nem.
K4 el kezdődik ...
Mindenki ezt mondja
De csak szenvedés az egész ... idén érettségi ha minden igaz
Köszi szépen !
Köszönöm szépen!persze futóval, nemsokára meglesz. Csak egy lájtos- ismerkedős , -bandázós drz délutánost "szerintem".
Idén már nem fogok rohanni sehova. Jövőre veseny , majd akkor.
A sártól én is ódzkodom... Azóta mióta besatuztak előttem a 30 cm sárban (kénytelen voltam én is ugye.).gondolhatod ,orrnehéz motornak nem is kell több..a bukóból úgy mertem a nedüt. jövő7en pannonhalmi verseny!eljöttök? jó szokott lenni.
Ma senki nem akart eljönni motorozni
Úgyhogy mondom haverhoz fellépek dumálni...
ja 3 utcába egykerék , épp tegnap beszéltünk róla. Kondicipő , csak bukó meg kesztyű. (pedig én osztom mindig az észt a védőfelsz fontosságáról)
Tudod a kormány. öregem feltem 2esbe elváltottam 4ig. Megéreztem a holtpontot.
Könnyebb mint gondoltam.
akkor majd visszatérünk rá. Bedő Tomit megkérdezem holnap a problámádról, biztos hogy tud segíteni. Aztán majd írok. Mekkorát kottyan fennt neked? nemkem fél mm -t se. A villa ettől 3mm-t- Na jóccakát holnap melóóó,.......
Suli hmmm mit nem adnek ujra sulis lehetnek,hidd ell addig jooooo
Értelek
Nem tudok sajna semmi okosat mondani.
mi már oda bese mentünk mert arébb is szigoru lett
környéken akkor 3 man nyomtuk összeségébe
5 nap suli holnaptol
amugy semmi
Engem a Külföldi Túra Motorom szopattyúztatott így.
Bár az le is állt. Nem sokáig volt meg, de megrúgtam annyiszor mint egy jó motort kb 10 év alatt. Akkor megfogadtam, a következő motoromon, még berugókar sem lesz.
kovetkezo heten megyek erte kemevel,es mar csak jogsi kesz utana mehetunk majd kozeleb kell majd garaszt keresni
üzem becsöpenés talán az lehet nem biztos
tegnap kellett volna még suhognom mig lehetet tegnap király volt nagyon
sziasztok!
ma végre sikerült el szabadulnom otthonrol és ki mentem a tarcsai pályára mit mondjak elég kalandos volt eső után
olyan szinten csuszott.2 szer jobban mint a multkor esö után.kár hogy nem volt senki kint se baj majd legközelebb