a (túlfolyó-levegőző) csöveket nézted már nem e valamelyikbe kosz van vagy el van dugulva én már sz...tam ez miatt (rumplikon leált, az 1-k cső elvolt dugulva)kitisztítottam
Jaa, és nem hiszem, hogy ezt egy fórumon kellene megbeszélnünk... Nagyon jól tudod az emailcímem, mivel számtalanszor írtam... próbáljuk meg elintézni és nem kell senkinek senkijét szidni és pokolba kívánni...
Azt hiszem semmi rosszat nem mondtam Neked, ami édesanyád illetné, szóval kérlek válogasd meg a szavaid!Ja és gondolkodj miért írtam mielőtt még több vásárlót vesztesz...
ha+fogom a hátsó teló tartályát akkor kb 3-3mmert tudom mozgatni jobra-balra
ha nem lesz jó a motorom ami elképzelhetö akkor sajna én nem tudok menni motorozni 1kero miatt
tegnap óta új szerelmem van de jó lenne
Köszönöm szépen!persze futóval, nemsokára meglesz. Csak egy lájtos- ismerkedős , -bandázós drz délutánost "szerintem".
Idén már nem fogok rohanni sehova. Jövőre veseny , majd akkor.
A sártól én is ódzkodom... Azóta mióta besatuztak előttem a 30 cm sárban (kénytelen voltam én is ugye.).gondolhatod ,orrnehéz motornak nem is kell több..a bukóból úgy mertem a nedüt. jövő7en pannonhalmi verseny!eljöttök? jó szokott lenni.
Ma senki nem akart eljönni motorozni
Úgyhogy mondom haverhoz fellépek dumálni...
ja 3 utcába egykerék , épp tegnap beszéltünk róla. Kondicipő , csak bukó meg kesztyű. (pedig én osztom mindig az észt a védőfelsz fontosságáról)
Tudod a kormány. öregem feltem 2esbe elváltottam 4ig. Megéreztem a holtpontot.
Könnyebb mint gondoltam.
akkor majd visszatérünk rá. Bedő Tomit megkérdezem holnap a problámádról, biztos hogy tud segíteni. Aztán majd írok. Mekkorát kottyan fennt neked? nemkem fél mm -t se. A villa ettől 3mm-t- Na jóccakát holnap melóóó,.......
Engem a Külföldi Túra Motorom szopattyúztatott így.
Bár az le is állt. Nem sokáig volt meg, de megrúgtam annyiszor mint egy jó motort kb 10 év alatt. Akkor megfogadtam, a következő motoromon, még berugókar sem lesz.
sziasztok!
ma végre sikerült el szabadulnom otthonrol és ki mentem a tarcsai pályára mit mondjak elég kalandos volt eső után
olyan szinten csuszott.2 szer jobban mint a multkor esö után.kár hogy nem volt senki kint se baj majd legközelebb
A motor eladó: 700 ezer + hitelátvállalással! Ha Valakit érdekel képet küldök ! érd--- 06 30 537 9419