Ezt a hirdetest mar latom egy ideje. Nem tunik olyan veszesnek...bar az ilyen csereknel mindig felmerul bennem, hogy miert akarja elcserelni (barmire)
Ezek a kar letoresek egyebkent szerintem gyakoriak, egy kisebb esesnel is siman letorik a fek, vagy a kuplung.
Nem kell az egesz vazszamot megadnia, csak az elso 5 karaktert...gondolom nem akarja az egeszet megadni..
sajnos ma hátulról belemásztam egy autóba én hibámból 100 al városba.. na a lényeg h nekem annyi károm lett h a kuplung előtti magnézium fedő megrepedt és szivárog az olaj és h ha valakinek lenne eladó olcsón vagy vmilyen áron lécci szoljon!
email-címem: oraveczmate@freemail.hu vagy irjatok ide!
Szombat szanki túra kik jönnének akkor
délelött lenne az indulás
mende 9:30
monor crosspálya 10:00
enni kapunk ott
össztáv kb 300km mendétöl
gyerekjáték lesz
használati hiba biztos van mert a fék és a kuplungkar is törött a kuplungnak a felfogatása is........
valami műanyagtankos kivitel
vázkódot nem árulja el erről lenne szó
akkor rákérdezek a vázkódra
esetleg van valami típushibája ezeknek a műszereknek? amire érdemes odafigyelni a szokásos dolgokon kívül
bár még hezitálok a csere ügyben....
Ezek a kar letoresek egyebkent szerintem gyakoriak, egy kisebb esesnel is siman letorik a fek, vagy a kuplung.
Nem kell az egesz vazszamot megadnia, csak az elso 5 karaktert...gondolom nem akarja az egeszet megadni..