sziasztok
érdeklődni szeretnék hogy van-e valakinek komplett idomszett drz-re szín mind 1 csak az a lényeg hogy ne legyen törött akár festett is lehet..........
és még érdekelne cross elsősárvédő valami olcsó....itt is mind 1 a szín mert úgyis festeni fogom....
köszi mindenkitöl akinek van valami az képet is rakjon fel legyen olyan kedven
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy milyen olaj igazán jó a Drz-be S-es verzió?
Tudom sokan motult használtok,de az ára kicsit borsos.Most castrol actevo 10W-40 van benne de azt kicsit csipegeti!Általában csak terepen használom.
Valami arany középút?
Márka,viszkozitás?
Válaszokat köszönöm.
érdeklődni szeretnék hogy van-e valakinek komplett idomszett drz-re szín mind 1 csak az a lényeg hogy ne legyen törött akár festett is lehet..........
és még érdekelne cross elsősárvédő valami olcsó....itt is mind 1 a szín mert úgyis festeni fogom....
köszi mindenkitöl akinek van valami az képet is rakjon fel legyen olyan kedven
THX
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy milyen olaj igazán jó a Drz-be S-es verzió?
Tudom sokan motult használtok,de az ára kicsit borsos.Most castrol actevo 10W-40 van benne de azt kicsit csipegeti!Általában csak terepen használom.
Valami arany középút?
Márka,viszkozitás?
Válaszokat köszönöm.
eső erre nincs sajna! Pedig nagyon várjuk igaz hogy dörög és villámlik de esni nem esik
O......ványon mi újság esőileg?
Őszinte leszek: q..ra nem élveztem. Gyanítom lesz kínlódás.
Esőt akarok , ,
2005ös modell,800e