Ez a baleset ma történt Ferihegyen?
Tegnap Kakukkal a nagy ugrató érkezőjébe betontömböket találtunk, vagyis a Kakukk, de félre dobták őket, valaki kocsival kivitte talán és beásta a homokba, remélem nem valami maradék betontömb miatt történt....
képzeljétek el
ma felraktam az endúrókerekeket és nem volt benzin aztán most olyan 7 óra körül lakartam szívni az egyik kocsibol.....eddig semmi baj csak hogy mikor szívtam túl nagy volt a tűdőm és vagy 1 deci tuti bennem landolt aztán csó el a gecibe rohantam tejért......mire visszaértem észrevettem hogy nem vetem ki a csövet és több mint 10 lityó elment
Én még a szemem sarkából láttam, hogy repül a kezdő ugrató mögötti nagy ugratón, majd üvöltés...
Kerkyra beszélgetése az asszonnyal rögtön a baleset után:
"Baj van anya, szilánkosra törtem a bokámat!"
....
"Hülye vagy vazze, nem viccelek, itt fekszem a földön..."
nem látuk csak a nagykiabolásra szaladtunk oda elsönek azt hittem hogy elájulok szar látvány volt,
hivtuk a mentöt kimentem pesti utra elé hogy be tudjam vezetni
kifele menet meg elakadt a mentö, traktor kellett hogy kihuzza szoval még volt aesti program sajnos
Ez a baleset ma történt Ferihegyen?
Tegnap Kakukkal a nagy ugrató érkezőjébe betontömböket találtunk, vagyis a Kakukk, de félre dobták őket, valaki kocsival kivitte talán és beásta a homokba, remélem nem valami maradék betontömb miatt történt....
ma felraktam az endúrókerekeket és nem volt benzin aztán most olyan 7 óra körül lakartam szívni az egyik kocsibol.....eddig semmi baj csak hogy mikor szívtam túl nagy volt a tűdőm és vagy 1 deci tuti bennem landolt aztán csó el a gecibe rohantam tejért......mire visszaértem észrevettem hogy nem vetem ki a csövet és több mint 10 lityó elment
Innen is jobbulást Kerkyrának, holnap meglátogatom!
nekem mind 1 hogy milyen csak olcsó legyen....mondj rá egy árat...és akkor postán megoldjuk valahogy igaz hogy az is 2000ft
és Norbi is hozta a formájat jót nevetünk ,
http://vholdr.com/node/7071
tanulhatna az biztos
Kerkyra beszélgetése az asszonnyal rögtön a baleset után:
"Baj van anya, szilánkosra törtem a bokámat!"
....
"Hülye vagy vazze, nem viccelek, itt fekszem a földön..."
azt hiszem ott csak a szám tátanám
hivtuk a mentöt kimentem pesti utra elé hogy be tudjam vezetni
kifele menet meg elakadt a mentö, traktor kellett hogy kihuzza szoval még volt aesti program sajnos
ezek igazi állatok és kicsit tudnak már motorozni
hogy történt
gondolom rosszul sikerült leérkezés