Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát igen 500as
de jó lenne
igazi ATOMERÖMÜ
huuu az utos lenne
azért csak 100ccm különbség van
drz 500as lenne elég durva lenne
nem mentem még 250es DRel, nekem 350es van. ez elég jóerőben van sztem, ahol a drz-ék elmennek ott ezek is simán de aztmondják hogy erőben nincs igazán különbség, csak a 350es kicsit nyomatékosabb
telóvédö az kell rá elöre jaja
elsö sárvédöt könnyü rá találni
többit meg megkell érdeklödni
huu kepet nezzve rmx ott peddig kell csere egy ketto Dr nezzve ott nem hmm jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj konnyeb harcolni komolyan
rég mentem már rmxel
alkatrész
hát müanyag idomok neccesek hozzá
de minden más van
koszonom nektek velemenyeket ma telozok mind kettonek es dontest hozok es remelem hamarosan egyutt is tudunk motorozni!ruhazat az mar meg van so mar tenyleg csak a moci kell
az a dr 250es amit linkeltél, annak ismerem a tulaját. tényleg rendbe van a gép külsőleg-belsőleg is és sztem nem is drága, rendszámos minden meglett rajta csinálva, nem kell rá költeni csak hajtani
Mor hmmm merre van kell szereznem szallito eszkozt
huuu japan nyami gesak stb akkarok tuti kardot onnan jol mutatnek mocin
Hat hmmm mivl sok lenne a terep is eloszor Rmx meg nezzes lesz
Ami meg nincs az rendelhető japánból.
Van minden mindkettőhöz.
tenyleg alkatreszek, RMx es DR melyik a konyeb potolni?
no latom ki keri ell ha rmxet veszek elsore
Rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx rmx
koszi infot! huu ezek a torvenyes orszagok
eredeti vizsga huuuuuu na ezt Afganban tuti bukna mindenki
Eredetvizsga,kötelezö bizt.,okmányiroda.
Kb. 30e ft.
ohh a szerencses
huu akkor filozhatok igaz amig nincs meg a jogsi nem veszem mert tuti nem birnam ki oktober 30 mar remelem kezemben lesz a jogsi
én nem tudom
motoros bolt intézte
Van,csak ritka.Inkább az R verzióból van a piacon.
tenyleg ilyen atiratas hogy megy ,baszus milyen reg inteztem mar hivatalos dolgot itthon