Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó ez az én véleményem nem akartam beleszólni... De én akármilyen csúnya vagy öreg a vasam de akkor sem vinném ilyen helyre DE inkább k*ssban maradok
végig mentem SM-el is
én azért vettem ilyen motort hogy bárhol elmenjek vele, nemsoká jön ráá az enduró kerék ha pénzem engedi
isetenem kérdezetek még még még
Mi a vélemény a Heidenau K73-as esőgumiról?
Levi!
Ha leszel írj már rám msn-en vagy itt a fórumon! A vasárnappal kapcsolatban. Előre is köszönöm
ne ezek a helyek ahova én sajnálom bevinni a gépet
Helló!
Szerintem nem... Mondjuk nem tom én hogy nézek ki de énis 187 cm vagyok.. nekem S-s van átalakítva.
szia és ELÖRE KÉREK BOCSÁNATOT de ez valami hülye vicc vagy kadikamera vagy mi
csak mert nem teljesen értem te ugy veszel motort hogy jól nézel-e rajta ki , , ,
de szerintem amugy igen , szerintem az lesza baj hogy leér a lábad inkább vegyél E változatot
remélem segitetem ,
E-t vagy S-t vegyél SM az egy buta
Nekem E drz-m van és énis 180 cm körül vagyok és egyátalán nem kicsi.
Helló!

Lenne hozzátok 1-2 érdeklődő kérdésem,mert ha minden jól megy akkor jövőre én is tulaja leszek egy szép drz-nek! Az sm mellet döntök,és azt szeretném kérdezni,hogy a 185cm-em hez jól állna? nem néznék ki rajta úgy mind majom a köszörűkövön? sajnos még nemvolt szerencsém felülni ilyen paripára,ezért fordulok felétek

Köszi
Üdv Áky
persze előbb legyen meg a rávaló
én is azt akarok, a 80asat megprobálom lealkudni 70re xD meglátjuk fog e sikerülni
DRZ kereket vennék bele a helyedben
akármennyi is
ami kifejezetten drz-be való 80-105ezerig láttam , de láttam 1 honda 650es dominatorét, nah az nem tudom jó lenne e bele, de az csak 36ezer
mennyiért lehet venni olyat
jaja, nyáron sm, télen enduro már csak az enduro kerekek hiányoznak
nem jutottál sokáig
látom nem birsz a véreddel és endurózni akarsz
nah várjatok akkor mingyá teszek fel képet....
csá
úgy látszik tegnap este kinyirtuk megint
no mi a rötök van
döglik a fórum