jó estét kollegák!
akinek van deknivédője fényképezze már le az fbs-t, vagy amivel felragasztotta hogy hogy néz ki, a doboza, csomagolása... én is vettem deknivédőt és nagyon nem akarom elhagyni
szevasztok, jó reggelt
merre van pontosan ez a problémás terület, csak hogy képbe legyek
remélem nem az inárcs / kakucs környéki szakaszról van szó, mert oda még tervezek elmenni!
Sziasztok én segítséget szeretnék kérni. Elhagytam a komplett berugokarom(suzuki dr600) és szeretnék venni de használt is jo lenne.Ha valaki tudna segiteni akkor irjon már vagy ha tudtok motor bontot az is jo lenne.
Köszi csá
értem, dea z ott magánterület lenne, v tájvédelmi, lehet ki néznék arra de ez a szöges deszka dolog elvette a kedvem,
na meg ősz van, kezdődik a vadászszezon (azthiszem) sajna
na meg ha mégis mennék akkor valaki esetleg társulna 1 felderítő expedícióra?
Mehettek de vigyázva pásztázzátok a tájat mint a terminátor !
Az volt ,hogy ugye hétvégén mindig járt arra vlaki de maximum 4en 5en
motorral és ebből lett elegük a móricgátiaknak mert szerintük 50 essével zajongtunk és vadászokat és rendőröket ültettek a bokrok alá egy darabig,meg lett beszélve a vadászokkal még tavaj hogy ne menjünk márciusig, be is tartottuk,májusba mentünk és már voltak kirakva szöges deszkák! Mégegyszer mondom mehettek de inkább óvatosan ,a mostani szitut nem tom mert má rég nem voltam arra a kellemetlenségek elkerülése érdekében!
akinek van deknivédője fényképezze már le az fbs-t, vagy amivel felragasztotta hogy hogy néz ki, a doboza, csomagolása... én is vettem deknivédőt és nagyon nem akarom elhagyni
mert pipa leszek
ma kaptam a hireket
lesz csokis -vaniliás -lekváros -turós -kakaós palacsinta
szankon
szóval gyertek
merre van pontosan ez a problémás terület, csak hogy képbe legyek
remélem nem az inárcs / kakucs környéki szakaszról van szó, mert oda még tervezek elmenni!
ez a hülye munka a helyett hogy motoroznék .
Köszi csá
lemegyünk szankig:pihi vmennyit,aztán go haza
Mááá megint miből maradtál ki!
http://sportmotor.hu/motoros_v...
gázutas kép
és a drz pora
na meg ősz van, kezdődik a vadászszezon (azthiszem) sajna
na meg ha mégis mennék akkor valaki esetleg társulna 1 felderítő expedícióra?
visszont az akkarjátok hogy menjek akkor engem olyan helyen vegyetek fel ahova oda találok
Az volt ,hogy ugye hétvégén mindig járt arra vlaki de maximum 4en 5en
motorral és ebből lett elegük a móricgátiaknak mert szerintük 50 essével zajongtunk és vadászokat és rendőröket ültettek a bokrok alá egy darabig,meg lett beszélve a vadászokkal még tavaj hogy ne menjünk márciusig, be is tartottuk,májusba mentünk és már voltak kirakva szöges deszkák! Mégegyszer mondom mehettek de inkább óvatosan ,a mostani szitut nem tom mert má rég nem voltam arra a kellemetlenségek elkerülése érdekében!
az szerintem jó lesz már talán odatalálok
pedig nagyon ritkán nézem
eskü